AS Holding virtualni sajam inovacija otvorio svoja vrata

U vrijeme najvećih izazova i svjetske krize mi, iz AS grupacije, smo se u cilju održanja i razvoja BH ekonomije bavili kreiranjem novih inovativnih proizvoda više vrijednosti.

Ovim putem Vas pozivam da posjetite AS Holding virtualni sajam inovacija – VirtuAS Innovation World i pogledate neke od tih proizvoda.

Stoji ovo u uvodnoj poruci predsjednika AS Holdinga Rusmira Hrvića, kada posjetite prvi virtualni sajam inovacija u regiji – VirtuAS koji je otvorio svoja vrata posjetiocima na webu.

Na virtualnom sajmu VirtuAS možete pogledati nove inovativne proizvode Vispaka, AS Jelaha, Oaze, AC Fooda, Klasa, Switya, Sprinda , ZIM-a, Mlin i pekare Ljubače, Solane. Također, možete se uvjeriti da Bosna i Hercegovina može diktirati trendove u proizvodnji hrane i digitalne trendove, projekt AS grupacije i njenih članica danas to dokazuje.

Ova web platforma urađena je kao virtualni prostor stvarnog sajma, na kojem posjetioci mogu posjetiti štandove, dobiti informacije o proizvodima, ocijeniti proizvode ili pogledati kratki video o proizvodima. U kino dvorani sajma posjetioci premijerno mogu pogledati korporativni film AS Holdinga i steći pravu sliku o najvećoj grupaciji za proizvodnju hrane u Bosni i Hercegovini. Na ovom sajmu predstavljeni su Vispak Dream espresso, prvi domaći džepni espreso u obliku praline, Maza protein smjesa za palačinke sa proteinima, Vispak Zrno to GO, instant bosanska kafa u obliku kompresovanog zrna kafe i šećera, Vegafruit pekmez od jabuke sa sjemenkama koprive, Maza kremni namaz sa 0% šećera i proteinima, Oaza voda sa kolagenom, Klas čokoladni hljeb, Limunana napitak od soka limuna i čaja nane, ZIM obrok od svježeg sira bez laktoze sa proteinima, Shmeky flips sa okusom ćevapa i drugi proizvodi.

U posebnom prostoru svi zainteresovani studenti mogu aplicirati na VirtuAs Innovation challenge i u roku od 45 dana dostaviti svoje prijedloge inovativnih proizvoda i tako dobiti mogućnost da budu nagrađeni ljetnom praksom u jednoj od AS Holding članica. Ovaj virtualni sajam inovacija rezultat je višemjesečnog rada razvojnih timova domaćih kompanija na inovativnim proizvodima, a u kombinaciji sa domaćom programerskom firmom sve je preneseno u virtualni prostor i 100% »Made in BiH«. Neki od ovih proizvoda već u ovoj godini naći će se na policama tržnih centara.

Sajam posjetite na linku https://virtuas.asholding.ba/

(Biznis.ba)