Hrvatski “Cammeo Taxi” najavio dolazak u BiH: Napravit ćemo revoluciju u taksi prijevozu

“Građanima Bosne i Hercegovine možemo obećati: stižemo u BiH! No, kada tačno – to u ovom trenutku ne možemo reći. Aktivno pratimo tržište, konkurenciju i kada dođemo napravit ćemo revoluciju u taksi prijevozu”, najavili su u izjavi za Klix.ba iz Cammeo Grupe te su naglasili da i građanima BiH žele ponuditi bolji taksi prijevoz.

“Građani Bosne i Hercegovine svakako su nam zanimljiviji jer su nam provedena analiza i istraživanje taksi tržišta ukazali na to da kvalitet taksi prijevoza trenutno nije na zadovoljavajućem nivou. Mi možemo ponuditi građanima BiH siguran, kvalitetan i jeftin prijevoz i svakako je u našim planovima dolazak u BiH. Međutim, u proteklih nekoliko mjeseci Cammeo Grupa je napravila značajan iskorak i započela poslovanje u Beogradu, Mariboru, Kopru, Splitu, Puli (…) te iz tih razloga daljnje širenje, u ovom trenutku, nije moguće”, navode iz Cammeo Grupe.

Cammeo je poslovanje započeo 2006. godine u Rijeci. Četiri godine kasnije otvara i predstavništvo u Osijeku gdje su i počeli razvijati franšizni projekt. Cammeo je do danas postao zaštitni znak za usluge prijevoza u Hrvatskoj, ali i šire.

“Cammeo Grupa, regionalni lider u gradskoj mobilnosti, s više od 700 automobila i 1.300 zaposlenih u Hrvatskoj, Sloveniji i Srbiji nudi usluge taksi prijevoza te premium i luksuznog prijevoza na kraće i duže relacije. Naš nepisani moto je da ‘prijevoz treba biti dostupan kao voda’, što znači da svim građanima, u svakom kutku svijeta želimo omogućiti siguran, kvalitetan i jeftin prijevoz, s profesionalnim i urednim vozačima te na najvišem nivou po pitanju kvaliteta usluge”, navode iz Cammeo Grupe.

Dodaju da Cammeo prati svjetske standarde u pružanju taksi usluga pa tako danas taksi možete naručiti u dva klika jednostavnom mobilnom aplikacijom koja nudi čak i mogućnost plaćanja taksija. Dakle, Cammeo možete naručiti i platiti mobilnom aplikacijom.

Takve standarde primjenjuju u 33 grada u kojima danas posluju i navode da su svugdje, prema ocijeni korisnika, omiljeni taksi.

Biznis.ba / Klix