Nakon dvogodišnje pauze vraća se Međunarodni sajam privrede u Mostaru

Međunarodni sajam privrede u Mostaru održat će se sljedeće godine nakon dvije godine pauze zbog koronavirusa, u periodu od 5. do 9. aprila, saopćili su organizatori.

“Obavještavamo javnost da nakon dvogodišnje stanke, uzrokovane pandemijom COVID-19, najznačajnija sajamska manifestacija u BiH, Međunarodni sajam privrede Mostar nastavlja s radom”, piše u saopćenju.

“Stoga nam je veliko zadovoljstvo najaviti održavanje 23. Međunarodnog sajma privrede u Mostaru, na čijoj organizaciji smo započeli s radom. Pripreme provodimo sukladno novim okolnostima koje nas okružuju i kojima ćemo se prilagođavati”, kažu organizatori.

Na 23. međunarodni sajam privrede Mostar 2022. svoje gospodarske potencijale predstaviti će zemlja partner – Mađarska.

Međunarodni sajam privrede će biti obogaćen regionalno i međunarodno vrlo značajnim konferencijama, čime se partnerima i izlagačima na jednom mjestu nudi jedinstvena ponuda i spoj sajamskih i konferencijskih događanja.

“Dragi naši partneri, izlagači, medijski promotori i posjetitelji, uvjereni u nastavak suradnje i razvoja tradicionalno dobrih odnosa, zahvaljujemo vam na svemu što ste dosadašnjih godina učinili za ovu manifestaciju i time pridonijeli u stvaranju pozitivnog i prijateljskog ozračja.

Čast nam je pozvati vas da nam budete dragi gosti i podržite nas i na 23. međunarodnom sajmu privrede 2022. u Mostaru”, poručuju organizatori.

Biznis.ba