Sparkasse Bank dobitnik plakete Zlatni BAM

Sparkasse Bank d.d. BiH dobitnica je plakete “Zlatni BAM” za izgled web stranice kao i za marketing posredstvom web stranice.

Žiri kojeg čine čine novinari i stručni saradnici magazina “Banke i Biznis” prepoznali su i nagradili poseban doprinos Sparkasse Bank dd BiH kvalitetnom radu i razvoju bankarskog sektora u našoj zemlji.

– Raduje me da se naši napori usmjereni ka inovativnom pristupu poslovanju prepoznaju. Trudimo se, osluškujući potrebe klijenata te prateći svjetske trendove u digitalnoj komunikaciji, učiniti informacije o proizvodima i uslugama klijentima lako dostupne kroz nove komunikacione platforme – izjavila je Anisa Fetahagić Otanović, voditelj odjela marketinga i komunikacija Sparkasse Bank d.d. BiH.

Plaketa “Zlatni BAM” uručuje se ličnostima ili bankama za koje je žiri magazina “Banke i Biznis” ocijenio da su tokom 2017. godine dale poseban doprinos kvalitetnom radu i razvoju bankarskog sektora u našoj zemlji, navodi se u obrazloženju priznanja, saopćeno je iz Sparkasse Bank d.d. BiH.

 

Biznis.ba