Virtualni svjetski sajam namještaja i uređenja enterijera prilika za povezivanje

U vrijeme otkazivanja svih najznačajnijih sajmova u svijetu, počeo je sa radom jedan od prvih virtualnih sajmova namještaja i uređenja enterijera “Virtual Word Fair – Enterior & House Design” koji je dio digitalne platforme za organizaciju online i offline sajmova www.e-ventexpo.com.

Virtual World Fair “Enterior & House Design” je stalna izložbena platforma otvorena i dostupna tokom cijele godine 24/7, 365 dana u godini.

Njena posebnost je to da je jedna od prvih digitalnih platformi u svijetu za povezivanje poslovnih subjekata iz drvne industrije i opremanja enterijera uz korištenje digitalnih alata, a da istovremeno organizacijom stvarnih offline konferencija i komunikacija, B2B (business to business) i B2C (business to consumer) poslovanja tokom cijele godine koristi najveća iskustva stručnjaka iz ove oblasti i dobitnika najvećih priznanja na svjetski priznatim sajmovima.

Registracijom na ovom sajmu ostvaruje se stalno učešće i promocija kojom se stalno vraća u fokus događaja organizacijom konferencija kojih je bilo pet u toku ove godine, a planirano je već sedam-osam u toku naredne godine.

Prva od takvih konferencija planirana je već početkom 2021. godine gdje kompanije mogu učestvovati sa svojim prezentacijama, kao i konkurisati u izboru najboljih proizvoda koje će ocjenjivati priznati dizajneri.

Virtual Word Fair “Enterior & House Design” je u vrijeme otkazivanja svih većih sajmova prilika da izlagači iz svih zemalja predstave najnovije trendove u dizajnu interijera, namještaja, tehnologije, materijala i usluga koje će imati najveći uticaj na budućnost savremenog životnog, unutrašnjeg i vanjskog prostora, a koji će zadovoljiti očekivanja modernih kupaca.

Sajam okuplja izlagače i posjetitelje iz cijelog svijeta. Uz pametne tehnologije i digitalna rješenja te najnovije trendove i inovacije, E-vent & Expo i “Enterior & House Design” će pokazati digitalnu budućnost dizajna namještaja i interijera.

Marketinške aktivnosti su usmjerene prema stalnim partnerima: Evropskoj preduzetničkoj mreži EEN, članovima privrednih i trgovinskih komora svih zemalja, najznačajnijim poslovnim udruženjima i medijskim kućama, društvama arhitekata i dizajnera, drvnim klasterima, naučnim institucijama, razvojnim agencijama, najznačajnijim web portalima i časopisima za drvnu industriju, investicijskim fondovima i dr.

Za prve prijave do kraja godine učešće je besplatno, a registracija se može izvršiti na link e-ventexpo.com/postani-clan/ i na mail: [email protected] gdje se mogu dobiti dodatne informacije i poslati osnovni podaci o kompaniji sa fotografijama najznačajnijih proizvoda.

 

Biznis.ba / FENA