Dani poduzetništva žena od 18. do 21. maja

Udruženje poslovnih žena u BiH organizuje Dane poduzetništva žena od 18. do 21. maja s ciljem razmjene iskustava, razgovora o bitnim segmentima poduzetništva, te uspostave saradnje.

Dani poduzetništva žena 2021. organizovani su uz podršku i sponzorstvo Evropske banke za obnovu i razvoju (EBRD) te u partnerstvu sa Mrežnim poslovnim inkubatorom Rogaška Slatina – Slovenija, udruženjem “Business Woman of BiH” iz Beča i Klubom za podršku poduzetništva žena iz Kiseljaka.

Sadržaji koji će pratiti ovu manifestaciju, uz zanimljive i korisne panel diskusije i radionice, ticat će se savjeta i načina očuvanja mentalnog zdravlja, tehnika kako bi što lakše održali balans u privatnom i poslovnom životu, načina upravljanja vremenom i energijom, važnosti autentičnosti za poslovanje, te pozitivnih priča koje mogu pomoći pri inspiraciji i motivaciji…

Gošće će biti i ambasadorice u BiH koje će podijeliti svoje stavove o tome kako poduzetnice redefinišu budućnost.

U okviru Dana poduzetništva žena će biti održana i Balkanska konferencija poduzetništva na kojoj će učesnice razmijeniti iskustva, “borbe” i pobjede u protekloj godini te, te istaći koje su to naučene lekcije za budućnost.

Ovogodišnji Dani jesu online, ali četvrti dan je rezervisan za jednodnevni izlet i druženje u Blagaju i Mostaru.

Online sesije bit će praćene live prenosom na facebook stranici Udruženja poslovnih žena u BiH.

 

Biznis.ba / FENA