JP Pošte BH partner Diners Cluba BH

DINERS Club BiH i u 2019. godini kontinuirano nastavlja sa proširenjem pogodnosti za svoje članove, te pored mnogih drugih pogodnosti, kao što je kupovina do 36 rata ili popularnog D-UTORKA, svojim članovima želi olakšati svakodnevni život, sa posebnim naglaskom na segment pružanja više usluga na jednom terminalu i kod jednog partnera.

 

Saradnjom sa BH Poštom, od ove godine, u svim poštanskim jedinicama članovima DINERS Club BiH je omogućeno da ispune pristupnicu za izdavanje DINERS kartica, kao i da predaju svu potrebnu dokumentaciju za izdavanje DINERS kartica, ali i da podignu gotovinu i plate usluge BH Pošte korištenjem DINERS kartica.

„Cilj saradnje je da se korisnicima omogući da brzo, sigurno i jednostavno dobiju traženu uslugu, putem široke mreže poštanskih jedinica JP BH Pošta d.o.o. Sarajevo, kao najvećeg javnog poštanskog operatora u Bosni i Hercegovini“, izjavio je Neziran Đogo, izvšni direktor Sektora za poštanski promet pri JP BH Pošta, dodavši da su „i za korisnike usluga obezbjeđene dodatne pogodnosti, u smislu snižavanja naknada za izdavanje kartica i vođenje računa, ukoliko su za iste aplicirali putem JP BH Pošta d.o.o. Sarajevo, kao i poklon bon, uz svaku izdatu karticu“ .

DINERS Club BH već izvjestan period koristi isključivo JP BH Poštu kao partnera na polju standardnih poštanskih usluga, brze pošte i hibridne pošte. U DINERS Club BH smatraju da je to sasvim prirodno, i dio njihovog poslovanja u BiH.

„DINERS BiH je posvećen svojoj poslovnoj filozofiji, a to je saradnja sa što je moguće više domaćih partnera, i drago mi je što je jedan od njih JP BH Pošta. Mi u Dinersu organizujemo obuke za zaposlenike naših partnera, kao što je to slučaj sa BH Poštom i osiguravamo nagrađivanje osoblja koje radi na plasiranju DINERS Club kartica. To je naš način da ulažemo u društvo, tako što osiguravamo dodatnu zaradu svima koji su angažirani na širenju članstva u klubu, a koji pruža istinski osjećaj pripadnosti istom uz mnogobrojne pogodnosti i beneficije članstva. Ne prodajemo proizvod, mi nudimo rješenje za niz potreba i situacija u kojima se članovi kluba mogu naći na putu ostvarenja svojih poslovnih planova i životnih snova,“ kaže Alma Kratovac, direktorica DINERS Club BH.

JP BH Pošta d.o.o. Sarajevo i Diners Club će i dalje nastojati da unapređuju postojeće usluge i kreiraju nove usluge, kako bi svojim korisnicima pružili što kvalitetniju uslugu, a sve u skladu sa novim tehnološkim standardima.

Biznis.ba