Mostarski sajam: Konferencija Apriori turizam 2019.

“Razvoj destinacijskog turizma” tema je stručne konferencije Apriori Turizam 2019. koja se drugu godinu, 11. travnja, održava na Mostarskom sajmu gospodarstva.

Cilj je konferencije umrežiti stručnjake i praktičare iz svijeta turizma radi zajedničke suradnje i razmijeniti iskustva o uspješnim primjerima iz oblasti razvoja destinacijskog turizma u Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Crnoj Gori i Sloveniji, priopćili su organizatori konferencije Apriori BH – Agencija za profesionalno usavršavanje i Turistički klaster Hercegovina.

Konferencija Apriori Turizam 2019. okupiti će 20 predavača i panelista koji će u fokus staviti teme iz oblasti razvoja destinacija koje su postigle sjajne rezultate u lokalnim sredinama.

Najavljene teme su: Razvoj destinacijskog menadžmenta; Primjena tehnologije virtualne stvarnosti u oblasti kulturnog turizma; Razvoj pustolovnog turizma; Razvoj strategije razvoja gastronomije na primjeru Slovenije, te brojne druge teme primjenjive na području Bosne i Hercegovine.

– Prošlogodišnja stručna konferencija postigla je sjajne rezultate, okupili smo stotinu polaznika iz svih sektora i dvanaest bh. gradova, dogovorili se brojni poslovi i suradnje, uspostavila se partnerstva na EU projektima. U fokus smo stavili razvoj destinacije i stvorili priliku za sinergiju stručnjaka i praktičara s predstavnicima privatnog i javnog sektora i visokoškolskih institucija – istakla je Josipa Terzić-Rezić, vlasnica Apriori BH – Agencije za profesionalno usavršavanje.

 

Biznis.ba / FENA