Noćenje i do 21.000 eura: Otvoren najluksuzniji hotel na Jadranu

Orebić je dobio jedan od najluksuznijih smještajnih objekata u Hrvatskoj. Riječ je o boutique hotelu Villa Katarina, koji je prije nekoliko dana primio prve goste.

Vlasnik Ville Katarina je Amerikanacc Ruben Lee Anderson, kojemu je ovo druga investicija u Orebiću, izvještava Novac.hr.

Prethodno je uredio jednu od najsavremenijih vinarija Kortu Katarinu, koja je prva vrhunska vina na tržište izbacila prije desetak godina.

Villa Katarina ima tri luksuzna apartmana od kojih će se, navodno, najluksuzniji iznajmljivati po cijeni od 14.000 do 21.000 eura i, tvrde upućeni, neće imati problema s popunjenošću. Ukupno objekt ima na raspolaganju dvadesetak kreveta, u tri apartmana i još pet soba. Tu su i razni prateći sadržaji. Villa Katarina ima kategoriju pet zvjezdica.

Nastala je adaptacijom nekadašnjeg hotela Rivijera koji je sagrađen uoči Drugog svjetskog rata. Nakon završetka rata korištena je kao odmaralište. Objekt ima pet katova od kojih će četiri biti komercijalna. Na petom katu smješten je vlasnikov apartman.

Ruben Lee Anderson objekt je preuzeo 2005. godine, a Villa Katarina će, kako se doznaje, imati i specifičnu poslovnu politiku. Naime, u njoj neće moći svatko odsjedati nego će biti dostupna samo biranim gostima. Znači neće se moći rezervirati uobičajenim kanalima prodaje. Postoji mogućnost čak i da čitav objekt zakupi jedna osoba.

Biznis.ba