Regeneracija širi poslovanje u Srbiju i Crnu Goru

Kompanija Regeneracija d.o.o. Velika Kladuša nastavlja sa razvojem svog poslovanja u Bosni i Hercegovini, ali i zemljama regije. Ovim putem želimo najaviti da vrlo brzo počinju sa radom podružnice kompanije u Srbiji i Crnoj Gori.

“Na ovaj način, pokazujemo da nastavljamo održivo i uspješno širenje poslovanja vodeće bosanskohercegovačke kompanije iz oblasti proizvodnje i instaliranja uređaja za pročišćavanje otpadnih i oborinskih voda i izradu vodovodnih sistema.

Kompanija Regeneracija d.o.o. posluje od 2005. godine i u ovom periodu izrasla je u lidera na tržištu BiH, kada je u pitanju proizvodnja u ovoj oblasti. Posebno smo ponosni što smo sa vlastitim proizvodima učestvovali u izgradnji velikog broja objekata širom Bosne i Hercegovine, ali i regije. Time pokazujemo da je u Bosni i Hercegovini moguće razvijati proizvodnju, koja će biti konkurentna najvećim evropskim i svjetskim kompanijama iz ove branše.

Od početka smo bili posvećeni cilju da u BiH razvijemo proizvodnju materijala i opreme koja ispunjava najoštrije standarde kada je u pitanju kvalitet, ali i zaštita okoliša.

U tom pravcu Regeneracija će nastaviti svoje poslovanje, jer uistinu vjerujemo da svi moramo biti prijatelji okoliša, kako u poslovanju tako i u svakodnevnom životu. Naši proizvodi garantiraju kvalitet materijala, te su osmišljeni da unaprijede kvalitet životne sredine”, saopćeno je iz kompanije.

 

Biznis.ba