Sarajevski kiseljak i Warner Bros. potpisali ugovor o suradnji

Sarajevski kiseljak je potpisao ugovor o suradnji s poznatom produkcijskom kućom Warner Bros. Consumer Products division.

Početak suradnje znači nova prijatna iznenađenja za sve ljubitelje brendova koji dolaze iz Sarajevskog kiseljaka i filmskih hitova Warner Brosa.

Ovo je značajan korak za jednu bh. kompaniju koja je od spomenutog  studija prepoznata za regionalnog partnera.

-Izuzetno smo ponosni što smo s Warner Bros. Consumer Products, jednim od najstarijih i najvećih Hollywoodskih studija potpisali ugovor i ostvarili suradnju. Drago nam je što je jedna svjetski renomirana kuća prepoznala kvalitetu našeg proizvoda i odlučila se za regionalnu suradnju sa Sky Colom, našim poznatim i etabliranim bh. brendom. Sigurni smo da će ova suradnja biti uspješna i da će pridonijeti našem zajedničkom cilju i nastupu na tržištima regije – rekao je direktor Sektora prodaje i Sektora marketinga i razvoja Sarajevskog kiseljaka Davor Čičić.

U narednom periodu će, kao rezultat udruživanja snaga ove dvije kompanije, kupci uživati  u novoj limitiranoj ediciji Sky Cole, čiju će etiketu krasiti popularni superjunaci  Justice League.

 

Biznis.ba / FENA

Podijeli sa drugima