Slovenka organizira gay krstarenje po Dalmaciji

Slovenska poduzetnica Milena Pleško već godinama povezuje samce i mnogima je pomogla svojim kreativnim #relationship pristupima i tehnikama da u svoje živote unesu toplinu i ljubav, te prije svega željeno partnerstvo. Kako u njezinoj rodnoj Sloveniji, tako od lani i u Hrvatskoj. Matchmaing ideju i znanje je donijela iz Velike Britanije, te je pokrenula vlastitu agenciju Aglaia, koja je danas prva certificirana agencija za spajanje partnera u Sloveniji, ali od nedavno i u Hrvatskoj.

Ova stručnjakinja za partnerstva dosta radi na povezivanju u heteroseksualne veze za što organizira i posebna predavanja, radionice te događanja, a usmjerila je i svoje aktivnosti na homoseksualnu zajednicu te ponudu svojih stručnih sadržaja na gay populaciju i istospolne zajednice.

– Nudim sukladno vremenu u kojemu živimo jedan sasvim novi pristup povezivanja samaca i to kroz profesionalnu uslugu, pristup i aktivnosti, te sve radimo na isključivo osobnoj razini. Bez obzira je li riječ o hetero ili homoseksualnim osobama, moja je misija sasvim jasna – pružati visokokvalitetne usluge ozbiljnim muškarcima i ženama koji žele kvalitetan partnerski odnos. Usluge koje nudim etablirane su diljem Europske unije te je koristi većina osoba  za pronalaženje životnog partnera. Osobno poznajem svakog svog klijenta, kao i životni stil, želje, očekivanja… te u procesu stvaranja partnerstva s drugom osobom, kao stručnjakinja potičem i savjetujem, pomažem i pružam podršku, kako bi spajanje uspjelo i dalo ploda. Model spajanja partnera temelji se na jedinstvenoj mješavini psiholoških principa i profesionalnih savjeta, što mi omogućuje da točno identificiram vrijednosti i ciljeve. Odabranim pristupom utvrđujem najprikladnije kandidate koji zadovoljavaju najstrože zahtjeve naručitelja – pojašnjava matchmakerica Milena Pleško.

Milena Pleško i Aglaia tim organiziraju gay krstarenje samaca po Jadranu.

– Prvu večer krstarenja koje kreće 10. juna, a završava 17. juna planirano je kroz zanimljivo vođeno upoznavanje. Tu je fantastično i natjecanje u mokrim majicama, istraživanje večernjih brzih spojeva, kao i večer Otvorene pozornice gdje će naši sudionici pokazati svoje talente kroz ples, pjesmu ili neke druge scenske vještine. Planiramo i puno Limbo dancea, uz puno timskih igri u vodi. Planiramo i natjecanje u najljepšem skoku u vodu, uz posebno planiranu takozvanu kapetanske večere na kojoj ćete moći zaplesati ili kušati ukusna jela te uživati u nježnoj dalmatinskoj glazbi, iću i piću …. – najavljuje Milena Pleško, vlasnica Aglaia za spajanje samaca, koja je svoje vještine pokazala i na slovenskoj televiziji dajući savjete kao stručnjak u emisiji ‘Brak na prvu’, ali i u mnogim ostalim medijima, radionicama i predavanjima.

Moto joj je kako ne postoje dobri i loši ljudi u partnerstvima, postoje dobre i loše kombinacije među partnerima bez obzira na njihovu spolnu orijentaciju.

 

Biznis.ba