Vitez domaćin Sajma zapošljavanja

Šezdeset poslodavca i tisuču nezaposlenih osoba sudjelovat će na 9. sajmu zapošljavanja, koji će biti održan u utorak i srijedu u Vitezu.

“Ovo je izuzetna prilika za nezaposlene i poslodavce da se direktno upoznaju s ponudom i potražnjom na tržištu rada i da se predstave i promoviraju na najbolji način, te da iskoriste poslovne prilike koje im se ukažu”, priopćeno je iz Službe za zapošljavanje SBŽ-a.

Program će početi u utorak, 18. lipnja, okruglim stolom “Stanje na tržištu rada – odlazak kvalificirane radne snage u inozemstvo”, koji će biti održan u Franšiznom centru u Vitezu u 10 sati.

U radu okruglog stola sudjelovat će predstavnici Službe za zapošljavanje, Skupštine i Vlade SBŽ-a, te akademske zajednice i poslodavci.

Za srijedu, 19. lipnja, zakazan je Sajam zapošljavanja, koji će biti održan u Franšiznom centru u Vitezu, s početkom u 10 sati.

Sajam će biti održan u organizaciji Službe za zapošljavanje Srednjobosanske županije (SBŽ), uz potporu Federalnog zavoda za zapošljavanje i Vlade SBŽ-a.

(FENA)