Vlasnik kompanije radnika nagradio novim automobilom

Za 30 godina odanog rada vlasnik zadarske kompanije “BIM Perica” nagradio je svoga radnika novim automobilom. Najbolja je ovo poruka i mladima koji tek ulaze u svijet rada, da se do priznanja i nagrade može doći poštenim radom.

Nagrađeni radnik Predrag Gospić već punih 30 godina ima istog poslodavca. Na momente je, kaže, “bilo trenutaka, teških i lijepih i veselih – ali raditi se moralo”.

Vlasnik kompanije “BIM Perica”, Bore Perica zaposlio je u svojoj staklani proteklih 30 godina na desetine radnika. Ali samo je Gospić izdržao tri pune decenije i pritom bio marljiv, odan i pouzdan.

Koliko su značili jedan drugome znaju svi zaposleni. Automobil za poklon, izmamio je Predragu suze na oči jer to znači “poštovanje gazde” i poštovanje njegovog rada.

Bore i Predrag i dalje će skupa u radne pobjede. S novim autom Keko, kako ga u firmi zovu, i sutra će na stari posao. Jer do penzije ostale su još četiri godine, navodi “HRT”.

Supruga Jadranka Gospić ponosno ističe da nema nijednu prijateljicu ili poznanicu čiji je suprug dobio ovakvo priznanje. Za nju je ovo “i šok i iznenađenje”.

Dobro je činiti dobro, a i dobrim se vraća. Ne događa se baš tako često da šef kupi automobil svom radniku u Hrvatskoj. Nije gazda zaboravio ni ostale. Vrijednim satovima nagradio je još četvero svojih zaposlenika.

U Borinoj firmi isplati se pošteno raditi, kazao je nagrađeni radnik Vedran Kovačević.

(Biznis.ba)