20+ godina
sa vama
Kompanije

BH Pošta u akciji UNICEF-a, djevojčica Hana u ulozi direktorice marketinga

Autor: Biznis.ba
posta hana_2

Učenica OŠ „Aleksa Šantić” iz Sarajeva, Hana Pervan danas je na kratko bila direktorica Službe marketinga BH Pošte.

Direktor Službe, Edis Đerzić ustupio je djevojčici svoju radnu ulogu i radni prostor na par sati, čime smo podržali kampanju „Djeca preuzimaju” koju organizuje UNICEF povodom obilježavanja Međunarodnog dana djeteta.

BH Pošta se odazvala UNICEF-ovoj inicijativi koja ima za cilj da se djeci omoguće prostor i vrijeme da javno govore o dječijim pravima.

Vodeći se mišlju da na mladima svijet ostaje, BH Pošta je, u skladu sa svojim mogućnostima, podržala djecu u borbi za njihova prava, a to radimo i tokom cijele godine tako što se uključujemo u različite projekte koji se bave obrazovanjem djece, njihovim sportskim aktivnostima, podržavamo različite centre i udruženja koja se brinu o zdravlju djece i mladih, te onima koji brinu o njihovom sigurnom odrastanju.

- Mi smo prepametnu i prelijepu Hanu saslušali, te smo donijeli zaključak da će BH Pošta i ubuduće osmišljavati programe podrške djeci i mladima, a Hana je nama obećala da će ostati zdrava, nasmijana i sretna, da će učiti i slušati roditelje i nastavnike, te da će nam ponovo doći u posjetu, navode iz BH Pošte.

Biznis.ba

© Copyright 2005. - 2024. Radio M Media Group.
Sva prava zadržana.
Dizajn i programiranje: Lampa.ba