20+ godina
sa vama
od prvog do petog oktobra

Na Generalni BH sajam ZEPS 2024 dolazi 13 kompanija iz Libije

Autor: Biznis.ba
Foto: Fena
Na Generalni BH sajam ZEPS 2024 dolazi 13 kompanija iz Libije. To je potvrđeno iz Libijske trgovinske komore.

Cilj je da upravo ZEPS bude jedan novi i uspješan početak privredne saradnje Bosne i Hercegovine i cijele naše regije sa Libijom, navodi se u saopćenju za medije Generalnog BH sajma ZEPS 2024 koji ove godine obilježava 30 godina uspješnog postojanja.

Kompanije iz Libije odlučile su se za Generalni BH sajam ZEPS 2024 kao privredni događaj godine u regiji, kako bi se predstavile na najbolji način, na pravom mjestu.

Firme dolaze iz najrazličitijih branši kao što su proizvodnja i distribucija hrane, građevinska industrija, industrija nafte i gasa, elektroinženjering, vodeće kompanije u Libiji koje se bave čeličnom i metalurškom industrijom, tu su i sigurnosna rješenja i usluge zaštite, lokalna uprava i administracija, nastup na sajmovima,odnosi s javnošću i marketing, različiti aspekti upravljanja i pružanja usluga lokalnoj zajednici, prenosi Fena.

- Inicijativa je krenula iz Ministarstva vanjskih poslova Bosne i Hercegovine, nakon čega smo obavili razgovore i proveli marketinšku kampanju kako bismo privikli tamošnje kompanije. Čak smo imali i billboarde ZEPS-a u Tripoliju. Cilj je da ZEPS zapravo bude novi početak u privrednoj saradnji Bosne i Hercegovine i cijele ove naše regije sa Libijom - ističe Sanel Ibrić, menadžer Generalnog BH sajma ZEPS 2024.

Na privrednom događaju godine nastup je do sada najavilo više od 400 kompanija sa više od 500 brendova.

Kao što je već od ranije poznato Republika Turska je zemlja partner ovogodišnjeg Generalnog BH sajma ZEPS 2024, a nacionalno učešće Turske organizira Istanbulska trgovinska komora.

Sajam će biti održan od 1. do 5. oktobra na Kamberovića polju u Zenici. Ukupan sajamski prostor ove godine je 20.000 m2, saopćeno je iz Press službe Sajma ZEPS 2024.

© Copyright 2005. - 2024. Radio M Media Group.
Sva prava zadržana.
Dizajn i programiranje: Lampa.ba