20+ godina
sa vama
blažuj

Udruženje poslodavaca FBiH u posjeti novootvorenom Porsche Sarajevo centru

Autor: Biznis.ba
Foto: Arhiv
Sastanak delegacija uprave kompanije Porsche i Udruženja poslodavaca u FBiH održan je u četvrtak u novootvorenom Porsche Sarajevo centru.

Uprava kompanije Porsche BH prezentirala je novi poslovni objekat u Blažuju koji pod jednim krovom obuhvata sedam brendova Volkswagen grupacije. Također su predstavljene tehnološke inovacije održivog poslovanja koje su implementirane u novom Porsche Sarajevo centru.

Nakon obilaska centra, razgovaralo se o izazovima s kojima se poslodavci susreću, ali i o mogućnostima buduće saradnje s ciljem unapređenja poslovnog ambijenta, prenosi Fena.

Rukovodstvo Udruženja poslodavaca u FBiH prezentiralo je aktivnosti i brojne ciljeve Udruženja s ciljem unapređenja poslovnog ambijenta, moguće modele predstavljanja interesa poslodavaca pri kreiranju budućih projekata.

Također je rukovodstvo Porschea BH pozvano u formalno članstvo Udruženja čime bi se omogućila još direktnija saradnja između predstavnika Porsche BH i Udruženja ali i komunikacija sa članstvom Udruženja tj. privrednim subjektima u FBiH, saopćeno je iz kompanije Porsche BH.

© Copyright 2005. - 2024. Radio M Media Group.
Sva prava zadržana.
Dizajn i programiranje: Lampa.ba