20+ godina
sa vama
Od 22. do 24. augusta

Bosnia Property Show: Među izlagačima i HPM Nekretnine i Famous Invest

Autor: Biznis.ba
Bosnia Property Show
HPM Nekretnine Trebinje već skoro dvije decenije uspješno posluje. 

Agencija koja je izgradila renome pouzdanog partnera u oblasti prodaje, izdavanja, turističkog smještaja i poslova održavanja nekretnina. 

Agencija koja nudi nekretnine u Trebinju i regionu jugoistočne Bosne i Hercegovine, kojoj možete povjeriti svoje zahtjeve jer u svom portfoliju ima preko 500 objekata raznih namjena. 

HPM agencija će Vam na najbolji način biti pouzdan partner da dođete do željene kuće, stane, zemljišta ili poslovnog prostora.

Trebinje je grad na jugu Bosne i Hercegovine koji  je u konkurenciji od 600 gradova svijeta, proglašen pobjednikom- gradom sa najboljom ocjenom kvaliteta života za "zlatne godine" od strane njemačkog časopisa Fokus. 

Provjerite šta nam HPM nekretnine donose na ovom našem predstojećem sajmu ispred Arije, na dane 22,23 i 24 august.

FAMOUS INVEST

Famous Invest je agencija koja nam dolazi iz Turske. Dolazi nam tim koji posjeduje znanje i dugogodišnje iskustvo u prometu nekretnina Turske i  Sjevernog Kipra. 

Famous Invest poštuje preferencije i želje svakog potencijalnog kupca, tu su da pomognu za dobivanje boravišne dozvole za nerezidente, te pružaju pomoć za državljanstvo. 

Famous Invest nudi luksuzne vile, stanove, kuće, poslovne prostore i pruža usluge postprodanog tipa. 

Savjetovanja u investiranju, istraživanju tržišta i cjelovito provođenje strategija bilo koje zamisli klijenta radi tim zaposlen u ovoj agenciji. 

U okviru sajma Bosnia Property Show 2024 imate priliku susreta sa profesionalcima iz područja poslovanja sa nekretninama. 

Za područje Turske i Sjevernog Kipra na sva pitanja i sve dileme tu smo 22., 23. i 24. augusta. 

Neka odabir nekretnine u ovom dijelu svijeta bude sa nama!

(Promo) 

© Copyright 2005. - 2024. Radio M Media Group.
Sva prava zadržana.
Dizajn i programiranje: Lampa.ba