20+ godina
sa vama
BiH

Otvoren poziv za bh. poduzetnice za učešće na Regionalnom sajmu preduzetništva žena EXPO

Autor: Biznis.ba

Poduzetnice iz svih sektora privrede iz BiH do 31. augusta mogu se prijaviti za učešće na Regionalnom sajmu preduzetništva žena EXPO 2023.

U organizaciji UN Women ovaj sajam, zakazan za novembar, okupit će poduzetnice i poslovne partnere iz Evrope i centralne Azije.

Učešćem na sajmu poduzetnice će imati priliku da predstave svoj biznis korištenjem izložbenog prostora, učestvuju u radionicama vodećih kompanija i dobiju podršku od mentora.

Također, bit će im omogućeno da pripreme svoj investicioni prijedlog i dobiju povratne informacije i sugestije za unapređenje, kao i da se povežu sa drugim poduzetnicama iz 13 država Evrope i centralne Azije.

Poziv je otvoren do 31. augusta, a prijave se mogu slati putem prijavnog linka: http://unwo.men/WNlZ50PqHk9. 

Sajam će ove godine doživjeti svoje treće izdanje, a sastojat će se iz niza lokalnih i regionalnih aktivnosti izgradnje biznisa i umrežavanja, kao i radionica za izgradnju kapaciteta koje omogućavaju preduzećima, investitorima i preduzetnicama u regionu da uče i međusobno se povezuju.

Glavni događaj će omogućiti umrežavanje poduzetnica i predstavljanje poslovnih ideja potencijalnim investitorima, saopćeno je iz UN Women.

(Biznis.ba / FENA)

© Copyright 2005. - 2024. Radio M Media Group.
Sva prava zadržana.
Dizajn i programiranje: Lampa.ba