20+ godina
sa vama
uz samo jedan klik

Lansirana nova aplikacija Penny shop!

Autor: Biznis.ba
Foto: Penny shop
Firma Penny plus d.o.o. Sarajevo sa zadovoljstvom najavljuje lansiranje nove aplikacije PENNYshop, dizajnirane da unaprijedi iskustvo kupovine i učini proces još jednostavnijim i praktičnijim za naše kupce.

Aplikacija PENNYshop omogućava korisnicima brzu i sigurnu online kupovinu, sa širokim izborom proizvoda, specijalnim ponudama i promocijama, te personaliziranim preporukama na osnovu njihovih preferencija.

Kupci sada mogu s lakoćom pregledati naš asortiman, dodavati proizvode u korpu i obaviti kupovinu iz udobnosti svog doma. Uz to, PENNYshop aplikacija omogućava jednostavnu pretragu proizvoda, pregled prethodnih narudžbi, kreiranje lista želja i praćenje statusa isporuke u realnom vremenu.

Naša platforma je intuitivna i jednostavna za korištenje, pružajući kupcima besprijekorno korisničko iskustvo.

Lansiranjem ove aplikacije, Penny plus d.o.o. Sarajevo dodatno potvrđuje svoju posvećenost pružanju vrhunske usluge i odgovaranju na potrebe modernih kupaca, koji sve više preferiraju online kupovinu. Pozivamo sve naše kupce da preuzmu aplikaciju PENNYshop i uvjere se u prednosti koje donosi nova digitalna platforma!

Ne propustite priliku da modernizujete svoje kupovine i iskoristite ekskluzivne ponude koje smo pripremili posebno za vas.

Priključite se zajednici zadovoljnih korisnika i uživajte u besprijekornom iskustvu online kupovine.

Penny shop - vaša omiljena destinacija uz samo jedan klik!

© Copyright 2005. - 2024. Radio M Media Group.
Sva prava zadržana.
Dizajn i programiranje: Lampa.ba