20+ godina
sa vama
BiH

Prijave za eComm Akademiju traju do 26. oktobra – zato požurite da osigurate svoje mjesto!

Autor: Biznis.ba
ekomm

eComm Asocijacija sa ponosom realizuje drugu po redu online eComm Akademiju, otvorenu za sve kompanije i pojedince iz cijele Bosne i Hercegovine.

Akademija će okupiti 15 eCommerce stručnjaka iz Bosne i Hercegovine i regije u želji da polaznici dobiju što kvalitetnije razumijevanje ove dinamične industrije. Kroz 6 edukativnih modula, a koji obuhvataju ključne aspekte e-trgovine, polaznici će dobiti priliku da prošire svoja znanja i saznaju prakse lidera BH eCommerce tržišta.

Kroz uvodnu sesiju učesnici će imati priliku da saznaju ključne statistike BH tržišta dobijene kroz Shoppers mind istraživanje eComm Asocijacije i poslušaju predavanje: “Prednosti Agilnog eCommerce-a”.

Sadržaj Akademije uključuje sljedeće module i radionice:

Poslovanje i organizacija e-trgovine
Radionica: Zamjene i povrati

Upravljanje operacijama
Radionica: AI u operacijama

Digitalni marketing za web shop-ove
Radionica: SEO i kako ga uvrstiti u vaš marketing plan

Prodaja i zadovoljstvo kupaca
Radionica: Kako oduševiti i zadržati kupca na web shop-u?

Analiza web shop-a
Radionica: Analiza web shop-a iz tehničke perspektive

Trendovi e-trgovine u Bosni i Hercegovini
Korištenje umjetne inteligencije u marketingu

Kako se širiti regionalno

Uloga GS1 standarda u eTrgovini

From zero to hero – with CloudCart

Naši predavači su: Mak Alagić (Direct Media), Lejla Andrić (dm), Marjana Dimitrić (Sport Vision), Mevludin Muratović(Lilium Digital), Haris Husejnović (Robinize), Istok Pavlović(Masterbox), Edin Jamaković (Imtec), Anvar Alatović(Penny Plus),Elvis Pivić (Agilitas), Zlatan Velić (BIHAMK), Goran Dimitrijević (Shopska), Adna Kapić, Jasmin Marić (OLX), Nevena Krvavac(GS1 Bosne i Hercegovine), Nikola Ivanov (CloudCart).

Akademija je namijenjena kompanijama i eCommerce entuzijastima koji žele proširiti znanje u ovoj oblasti, smanjiti greške koje bi ih mogle skupo koštati i unaprijediti svoje online poslovanje.

eComm Akademija kreće 31. oktobra i može se pratiti putem Zoom aplikacije, a ukupno trajanje je 40 sati raspoređenih kroz sedmična predavanja tokom oktobra, novembra i decembra.

Najaktivniji polaznici imati će mogućnost 1:1 mentorskih sesija sa predavačima početkom 2024. godine. Po završetku programa polaznici dobijaju certifikat kao potvrdu o učešću u eComm Akademiji.

Cijena Akademije iznosi 1.500 KM + PDV, gdje članovi Asocijacije eComm ostavaruju različite popuste, ovisno o nivou članstva. A 20% popusta smo osigurali i za partnerske medije(uključujući i ovaj portal), komore i udruženja kompanija.

Ukoliko vas zanima samo jedna tema – možete osigurati pristup modulu po želji za cijenu od 250 KM +PDV.

Za više informacija svakako nam pišite na mail: info@ecomm.ba.

A za Akademiju se možete prijaviti putem naše web stranice: https://ecomm.ba/akademija/

(Biznis,ba)

© Copyright 2005. - 2024. Radio M Media Group.
Sva prava zadržana.
Dizajn i programiranje: Lampa.ba