20+ godina
sa vama
BiH

U Sarajevu predstavljena zimska i novogodišnja turistička ponuda Crne Gore

Autor: Biznis.ba
l_70e6f1f6a43843fed7b56e3d881fa594

Nacionalna turistička organizacija Crne Gore i lokalne turističke organizacije predstavili su danas u Sarajevu svoju zimsku turističku ponudu s akcentom na novogodišnji program.

Predstavnici turističkih organizacija Budve, Kotora, Tivta, Herceg Novog, Ulcinja i Bara prezentirali su raznovrstan višednevni novogodišnji program na gradskim trgovima i u hotelima crnogorskog primorja.

Tijana Kotarac iz Turističke organizacije Opštine Budva navela je da je u tom gradu već počelo pretpraznično raspoloženje, a da novogodišnji koncerti kreću od 30. decembra.

Dodala je da je za goste u Budvi za Novu godinu pripremljen kvalitetan muzički program, uz druge raznovrsne prateće sadržaje.

Kotarac je pozvala Sarajlije i sve bh. građane da u Crnoj Gori dočekaju Novu godinu, te da tamo uživaju i u skijaškoj sezoni.

I koordinator Turističkog informativnog biroa Turističke organizacije Opštine Bar Ivan Kovač pozvao je bh. građane da praznike provedu u Baru.

Savjetnik direktora Turističke organizacije Opštine Kotor Mirza Krcić je također pozvao građane BiH da Novu godinu dočekaju u Crnoj Gori.

Na prezentaciji je naglašeno da je, po najavama i rezervacijama hotelijera Crne Gore, jako dobar odziv bh. građana i ove kao i prethodnih godina.

Biznis.ba / FENA

© Copyright 2005. - 2024. Radio M Media Group.
Sva prava zadržana.
Dizajn i programiranje: Lampa.ba