Nikad bolja ponuda

Centrotours gala promocija turističke ponude Turske za ljeto 2024

Autor: Biznis.ba
Centrotours

Turistička agencija Centrotours je sinoć, zajedno sa svojim partnerima, predstavila do sada najbogatiju i najraznovrsniju ponudu za ljetovanje u Turskoj 2024. godine.

Gala večer okupila je na jednom mjestu predstavnike najpoznatijih i najekskluzivnijih lanaca hotela sa omiljenih destinacija Turske, kao i veliki broj turističkih radnika iz cijele Bosne i Hercegovine. 

Prezentacija je počela dnevnim programom s interaktivnom radionicom, na kojoj su predstavnici čak 22 lanca hotela prezentovali svoje jedinstvene ponude. To je pružilo priliku Centrotoursu i drugim turističkim agencijama u Bosni i Hercegovini za direktnu interakciju s partnerima iz Turske, stvaranje poslovnih veza i razmjenu ideja za unapređenje turističkog iskustva putnika iz naše zemlje.

„Naši klijenti kada biraju Centrotours za ljetovanje u Turskoj, znaju da će im taj odmor biti ako ne najljepši, onda među prva tri najbolja“, izjavio je Muamer Lutvić, direktor Centrotoursa i dodao da je rani booking za 2024. godinu krenuo već od decembra prošle godine i da se interes za putovanja u Tursku iz godine u godinu povećava. 

"Mi u Centrotoursu bismo rekli da je najbolje rezervisati ljetovanje dok je još snijeg, danas je baš snijeg", kazao je Lutvić. 

Centrotours prati želje putnika pa je tako i ove godine osigurao svakodnevne letove na najatraktivnije lokacije. 

Turska nikad bolja 

Pored Antalije i Bodruma, ove godine Centrotours leti i u Izmir.

Lutvić je pri tome istakao značaj saradnje s velikim brojem turskih partnera koji naše tržište smatraju izrazio važnim.

"Antalija je najpopularnije ljetovalište već dugo godina. Bodrum je sve popularniji svake godine, ove godine će biti i Izmir. Mi se trudimo da nađemo najbolje hotele pod najboljim uslovima. 

Mi smo tržište koje još uvijek, hvala Bogu, ima djece, pa smo se fokusirali na porodične hotele. Trudili smo se da obezbijedimo hotele koji imaju gratis smještaj za djecu uz dvoje odraslih", kazao je Lutvić. 

Lutvić kaže da Turska nikad nije bila bolja nego ove godine.

"Svake godine je sve bolje. Uz to, i mi rastemo sa njima. Prošle godine smo imali preko 100 aviopolazaka u Bodrum i Antaliju, ove godine očekujemo i veći broj", poručio je Lutvić i dodao da je sada vrijeme da ljetovanje rezerviše. 

Zahvalnice "Naj" klijentima i uposlenicima

Gala veče je bila kruna cijelog događaja, tokom koje se u opuštenoj atmosferi nastavilo druženja s domaćim i turskim partnerima, uz vjerne klijente. To je bila i izvrsna prilika da se uruče zahvalnice „naj“ klijentima, koji su najviše putovali i koristili aranžmane Centrotoursa. 

Osim klijentima, odalo se i priznanje uposlenicima koji su se u prethodnom periodu najviše istakli i dali doprinos radu i razvoju kompanije. Posebno je uzbuđenje pratilo izvlačenje nagradnih putovanja za goste na gala večeri.

Predstavnici hotela iz Turske su izrazili svoju zahvalnost na organizaciji i prilici da se predstave sa svojim ponudama. 

„Uvijek je zadovoljstvo biti u ličnom kontaktu s partnerima u Bosni i Hercegovini, i raduje nas da je zanimanje za ljetovanja u Turskoj u porastu“, rekla je Mihriban Yilmaz, direktorica grupacije Kilit Global Hospitality, jedne od najvećih grupacija za receptivni turizam u Turskoj, te istakla izvrsnu saradnju koju ima sa Centrotoursom. 

Centrotours je jedna od vodećih turističkih agencija u Bosni i Hercegovini, posvećena pružanju vrhunskih turističkih iskustava svojim klijentima. Sa širokim spektrom destinacija i partnerstvima sa luksuznim hotelima, Centrotours ostvaruje visoke standarde u industriji turizma. 

Više o Centrotoursu na www.centrotours.ba.