Kompanije

Klasov FIT integralni keks od sad i u dm trgovinama i 'Moja dm' aplikaciji

Autor: Biznis.ba
Klasov FIT integralni keks od sad i u dm trgovinama i 'Moja dm' aplikaciji

Kako bi odgovorili na potrebe i želje svojih potrošača, kompanija Klas je jedan od svojih poznatijih brendova - FIT integralni keks, distribuirala u dm trgovine širom BiH.

Od sada će svi ljubitelji zdravih proizvoda i kvalitetnih slatkih zalogaja, svoj FIT keks pronaći na policama u dm prodavnicama ali i na "Moja dm" aplikaciji, a iz Klasa navode da su ponosni što je dm prepoznao vrhunski domaći proizvod sa nutritivnim vrijednostima.

Član Uprave kompanije Klas Dragan Vučić izjavio je da je ovo jubilarna godina za kompaniju Klas i kao krunu svih projekata koje su radili tokom ove godine, došla je i saradnja sa dm-om.

- S obzirom na rasprostranjenost i količinu dm prodavnica u našoj državi, smatramo da je ovo bitno za Klas, a proizvod koji smo stavili u fokus je upravo onaj koji se uklapa u poslovnu filozofiju dm-a, a to je zdravo, ukusno i kvalitetno. Ulistavanjem u dm, naš visokokvalitetni proizvod je našao optimalan lanac jer je dm i prepoznatljiv po stavljanju fokusa na poticanje zdravog načina života. Fit integralni keks posjeduje sve navedene karakteristike i sigurni smo da će ga dm kupci prepoznati upravo onako kako ga prepoznaju i naši vjerni potrošači u drugim trgovačkim lancima - istakao je Vučić.

FIT je Klasov integralni keks proizveden 2015., nastao u Odjelu za razvoj kompanije Klas, a na njemu se radilo nešto manje od godinu dana. Ovaj proizvod je u potpunosti djelo domaćih stručnjaka.

FIT se proizvodi u četiri okusa: ovsene pahuljice, ovsene pahuljice i lješnjak, s čokoladnim granulama i s kakaom i lješnjakom, saopćeno je iz AS Holdinga.

Biznis.ba / FENA