Kompanije

Nova Vispak espresso kafa "Dream" oduševila posjetioce Sarajevo Coffee Festa

Autor: Biznis.ba
Domaća kompanija Vispak je na Coffee Festu u Sarajevu ekskluzivno predstavila novu espresso premium kafu "Dream", napravljenu od posebno odabrane mješavine najkvalitetnijih sorti kafe, a rezultat je znanja vrhunskih stručnjaka za razvoj kafe.

Nije ni čudo što se tražila šoljica više.

Espresso kafa "Dream" namijenjena je ugostiteljskim objektima koji žele svojim gostima pružiti najkvalitetniju kafu. Spoj neodoljivog i kremastog okusa i mirisa koji je prilagođen željama konzumenta ovog napitka.

"Razvoj nove espresso kafe 'Dream' trajao je godinu dana, a razvojni projekat je vezan za 12 zvaničnih i uspješno provedenih degustacija. Bili smo u stalnoj komunikaciji sa konzumentima ove vrste kafe kako bi tržištu ponudili kafu koja odgovara potrebama i željama potrošača. Bosanci i Hercegovci su veliki poznavaoci i konzumenti kafe te, definitivno, kao takvi možemo napraviti zajedno uspješnu priču i ispričati je ostatku svijeta", poručili su iz kompanije Vispak.

Pored kvalitetnih sirovina, obezbjeđen je i odgovarajući tehnološki proces koji se obavlja na najsavremenijem pržioniku kako bi krajnji proizvod bio savršen i po mjeri ljubitelja espresso kafe.

Biznis.ba