Ambiciozni planovi

PENNY PLUS - Izvrsnim uslovima rada do uspjeha u industriji

Autor: Biznis.ba
Foto: Penny plus

Kompanija koja postavlja standarde u poslovanju i širenju tržišnog uticaja

Sa preko 500 zaposlenih Penny plus d.o.o Sarajevo, postala je sinonim za kvalitet i posvećenost svojim radnicima. Penny plus d.o.o Sarajevo na tržištu postavlja nove standarde kada je u pitanju pružanje izvrsnih uslova rada za svoje zaposlenike.

Kompanija se profilira kao lider u sektoru prodaje i distribucije s vrhunskim prozvodima i uslugama, što najbolje svjedoči da posvećenost pružanju najboljih uslova rada rezultiraju rastom i uspjehom u industriji.

Uslovi rada i planovi za proširenje

Jedan od glavnih aduta kompanije Penny plus d.o.o. Sarajevo jeste posvećenost stvaranju optimalnih uslova za svoje zaposlene. Uz kontinuitet ulaganja u radnu atmosferu i edukaciju, kompanija svojim zaposlenicima pruža priliku za rast i razvoj u stimulativnom okruženju.

Iz Penny plus d.o.o Sarajevo najavljuju ambiciozne planove za narednu godinu, a u cilju proširenja kapaciteta, kompanija planira otvaranje novog reznog centra koji će omogućiti unapređenje proizvodnih procesa i povećanje ponude. Gradi se i impresivan izložbeni salon koji će klijentima pružiti bogatstvo mogućnosti i inspiraciju prilikom odabira proizvoda.

Penny plus d.o.o Sarajevo planira i izgradnju novog centralnog magacina kako bi osigurali još bržu i efikasniju distribuciju proizvoda. Za dalji razvoj poslovanja planirane su i nove prostorije namijenjene online trgovini koja kupcima pruža širok spektar proizvoda, ali i nudi udobnost online kupovine.

Ovi koraci svjedoče o predanosti kompanije Penny plus d.o.o Sarajevo da ostane na čelu industrije te predstavljaju dalji napredak u ostvarivanju vizije održivog i dinamičnog poslovanja.

U planu je i proširenje prodajnog tima, odnosno zapošljavanje dodatnih 30 radnika. Traže se stručnjaci iz oblasti trgovine, prodavači, skladištari i vozači.

"Naš cilj je ne samo proširenje poslovanja, već i pružanje prilike talentovanim pojedincima da se pridruže našem timu. U Penny plus d.o.o., vjerujemo u kontinuirani razvoj i podršku naših zaposlenika kako bi postigli svoj puni potencijal", poručuje menadžer za ljudske resurse kompanije.

Za sve zainteresovane kandidate, oglas za posao bit će objavljen na zvaničnoj web stranici kompanije. Prijavu za posao možete izvršiti putem linka https://pennyplus.com/prijavazaposao ili poštom na adresu "Igmanska bb, Krug Pretis, 71320 Vogošća, BiH".