Kompanije

Petrović preuzeo dužnost v.d. direktora Elektroprivrede RS

Autor: Biznis.ba
Petrović preuzeo dužnost v.d. direktora Elektroprivrede RS
Dosadašnji gradonačelnik Trebinja Luka Petrović preuzeo je danas dužnost vršioca dužnosti generalnog direktora "Elektroprivrede Republike Srpske".

Petrović je istakao da njega i njegove buduće saradnike u ovom preduzeću očekuje mnogo rada, intenziviranje investicionih projekata i stabilizovanje rada u svim zavisnim proizvodnim i distributivnim preduzećima.

On se juče oprostio od svojih saradnika i Gradskoj upravi i odbornika u Skupštini grada Trebinja, najavljujući da će kao i do sada biti na raspolaganju za ostvarivanje zacrtane ideje - da se u Trebinju živi bolje i da ovaj grad postane još prepoznatljivi u cijelom regionu.

Prema njegovim riječima, do prijevremenih izbora, koji će biti održani najkasnije u roku od 90 dana, na funkciji gradonačelnika mijenjaće ga njegov zamjenik Mirko Ćurić, koji je i najizvjesniji kandidat koalicije okupljene oko SNSD-a za budućeg gradonačelnika našeg grada, prenosi Trebinjelive.

Petrovića je na dužnosti v.d. generalnog direktora u petak imenovao nadzorni odbor ovog preduzeća, koji je prethodno usvojio ostavku Radmile Čičković, koju je podnijela, kako je navela, iz ličnih razloga.

Kako saznajemo, ona će preuzeti dužnost pomoćnika budućeg ministra finansija u Vladi Republike Srpske.

Biznis.ba