Kompanije

Potpisan sporazum o nadogradnji mostarske tvornice aluminija

Autor: Biznis.ba
Potpisan sporazum o nadogradnji mostarske tvornice aluminija

M.T. Abraham Group i njihova članica Aluminij Industrija d.o.o. potpisali su strateški sporazum o suradnji s China Nonferrous Metal Industry’s Foreign Engineering & Construction Co., Ltd. (NFC).

Strateški partneri će udružiti snage u reaktiviranju i nadogradnji mostarske tvornice aluminija i to strateško partnerstvo udružit će znanje, stručnost, i resurse za povećanje i optimizaciju proizvodnje lijevanja trupaca, navodi se u priopćenju Ureda za informiranje Aluminij Indsutrije d.o.o.

"China Nonferrous Metal Industry’s Foreign engineering & Construction Co., Ltd je ugledno međunarodno i ekološki osviješteno poduzeće sa znanstveno potkrijepljenim sustavom upravljanja, visoko kvalificiranim inženjerima, i opširnim znanjem u aluminijskoj industriji"rekao je izvršni direktor i predsjednik Aluminij Industrije d.o.o. Amir Gross Kabiri.

Po njegovim riječima, sporazum je još jedna prekretnica na putu repozicioniranja Aluminija kao globalnog aluminijskog lidera.

Quin Junman, predsjednik China Nonferrous Metal Industry’s Foreign Engineering and Construction Co., Ltd, naglasio je kako to poduzeće pokriva spektar izvođenja projekata obojenih metala uključujući inženjering, savjetovanje, opskrbe opremom, te instalacije, i tehničke potpore širom svijeta.

„Vidimo M.T. Abraham Group i njezinu članicu Aluminij Industriju d.o.o. kao obećavajuću priliku za suradnju između organizacija sa zajedničkim vrijednostima, dugoročnom vizijom i ciljevima", poručio je Junman.

Biznis.ba / FENA