Bit će dostupna do 16. arpila

Pringles i Crocs udružuju snage za jedinstvenu kolekciju obuće inspirisanu grickalicama

Autor: Biznis.ba
Pringles i Crocs udružuju snage za jedinstvenu kolekciju obuće inspirisanu grickalicama
Foto: X

Kada dva brenda kao što su Pringles i Crocs udruže snage, rezultat je jedinstvena kolekcija obuće koja slavi ljubav prema grickalicama na potpuno novi način.

Ova saradnja predstavlja Pringlesov prvi korak u svijet obuće, donoseći tri jedinstvena dizajna cipela inspirirana poznatim okusima i pakiranjima čipsa.

Na čelu kolekcije je Classic Crush Boot, obojen klasičnom "Pringles-crvenom" nijansom. Ono što čini ovu čizmu posebnom je prilagođena futrola, dizajnirana tako da savršeno pristaje pravoj limenci Pringlesa. Ovo je prava prilika za obožavatelje da doslovno nose svoj omiljeni okus na svakom koraku.

View this post on Instagram

A post shared by chris (@chrisolsen)

Kolekcija također uključuje klasične klompe i natikače. Klompe su ukrašene remenima za petu koji podsjećaju na brkove gospodina P-a, dolazeći u bojama koje simboliziraju različite okuse Pringlesa, prenosi Index hr. 

Natikače nude suptilniji izgled s klasičnim crno-bijelim dizajnom koji također prikazuje karakteristične brkove gospodina P-a.

Obožavatelji grickalica su oduševljeni ovom kolekcijom, a na Instagramu su ostavljali komentare poput: "Ovo je užasno. Moram ih odmah imati", "Čekaj, ovo je tako kul", "Genijalno".

Kolekcija inspirisana grickalicama bit će globalno dostupna od 16. aprila preko Crocsa.