Novi Santa Fe 2024

Hyundai reklamira novi SUV kombinacijom Vikinga i američkog fudbala

Autor: Biznis.ba
Hyundai reklamira novi SUV kombinacijom Vikinga i američkog fudbala
Foto: Hyundai

Hyundai na američkom tržištu lansira potpuno novi Santa Fe 2024 sa nacionalnom televizijskom kampanjom koja se emituje tokom utakmica konferencijskih finala američkog fudbala, nakon kojih ćemo dobiti dvije momčadi koji će se boriti za Super Bowl.

Kampanja pod nazivom Vikings potiče gledaoce da osvoje vikend u potpuno novom Santa Feu, piše Index.

Obnovljeni Santa Fe prikazuje niz tehnoloških mogućnosti uz robusne dostupne opcije kao što su HTRAC pogon na sve točkove i gume za sve terene, koje do sada nisu bile obilježje ovog modela.

Zato je lansiranje ovog sposobnog SUV-a, tvrde u Hyundaiju, zahtijevalo jednako snažno pripovijedanje kako bi se učinkovito prenijelo mnoštvo zabave koju nudi.

Zato je Hyundai krenuo na cestu sa Vikinzima pokazujući moćan dizajn novog Santa Fea usred prekrasnih prirodnih krajolika i negostoljubivih terena. Inače, reklama je ujedno poziv na nagradnu igru, u kojoj je glavni pogodak vikend u novom Hyundaijevom SUV-u.

Nove spotove režirali su za Oscara nominirani režiseri filmskih i TV reklama Will Speck i Josh Gordon, poznati po svom radu na reklamama GEICO Cavemen. Društvenu kampanju režirao je Nicolas Gordon, dok je sve producirala nagrađivana producentska kuća Furlined.