Investicije

Općina Čitluk nastavlja s ulaganjima u prometnu infrastrukturu

Autor: Biznis.ba
Općina Čitluk nastavlja s ulaganjima u prometnu infrastrukturu

Općina Čitluk značajna financijska sredstva ulaže u poboljšanje prometne infrastrukture na svom području, a nakon realizacije projekta rekonstrukcije dijela lokalne ceste u Vionici, slični projekti realizirani su na još četiri lokacije, na kojima je u proteklih nekoliko dana položeno oko 1600 metara novog asfalta.

U realizaciju ovih projekata Općina Čitluk je preko Javnog poduzeća Broting d.o.o. Čitluk uložila 120 tisuća maraka.

Tako je proteklih dana asfaltiran makadamski put od područne osnovne škole u Krehin Gracu do kružnog toka u Blizancima, a asfalt je položen i na lokalnu cestu na području Tepčića koja je prije asfaltiranja bila makadamska. Također, u proteklih nekoliko dana asfaltirane su lokalne ceste na području Vidovića i Biletić brda.

Uz navedene projekte, u tijeku je realizacija sličnih projekata na području Međugorja, Bijakovića i Čerina, gdje je realizirano ili je pred završetkom nekoliko projekata, a u pripremi su i projekti u još nekoliko mjesnih zajednica.

Kontinuiranim ulaganjima u prometnu infrastrukturu Općina Čitluk poboljšava prometnu povezanost na području općine, povećava sigurnost odvijanja prometa i unaprjeđuje kvalitetu života svojih žitelja, objavljeno je na službenim stranicama te općine.

Biznis.ba