Pauza

Dino Merlin 1. januara održat će koncert na trgu u Kotoru

Autor: Biznis.ba
Dino Merlin 1. januara održat će koncert na trgu u Kotoru

Turistička zajednica Općine Kotor na zvaničnoj Facebook stranici predstavila je muzički program koji će obilježiti Kotorske zimske fešte.

Legendarni bh. kantautor Dino Merlin će za reprizu Nove godine održati koncert na Trgu od oružja, dok će Kotorane u 2024. uvesti Severina.

Dočekajmo zajedno magiju vremena u kojem se susreću dvije godine! Posjetite Kotor, gdje historija sreće budućnost. Očekuju vas nezaboravne noći Kotorskih zimskih fešti! JEDAN GRAD • TRI PRAZNIKA • ČETIRI TRGA • 22 UČESNIKA • 65 DANA • POTPUNO NOVI DOŽIVLJAJ ZIME! - Vidimo se u Kotoru - mjestu gdje je tradicija temelj budućnosti!, stoji u objavi Turističke zajednice općine Kotor.

Merlin je čest gost na crnogorskom primorju, a prošle godine 1. januara napravio je veliki spektakl u Budvi.

Podsjećamo, najpopularniji bh. pjevač Dino Merlin za Novu godinu će nastupiti u Dubrovniku, tačnije u prestižnom hotelu Rixos Premium.

Merlin je i prošle godine nastupio u istom hotelu te oduševio prisutne fenomenalnim nastupom. Kao što je već poznato, on će krajem novembra u Štark Areni u Beogradu održati četiri koncerta u pet dana, a očekuju ga i četiri koncerta u Areni Zagreb.

(Biznis.ba)