Hrvatski pjevač

Grašo se počastio apartmanom na Jahorini

Autor: Biznis.ba
Grašo se počastio apartmanom na Jahorini

Poznati hrvatski pjevač Petar Grašo odlučio se za kupovinu luksuznog apartmana na bh. planini Jahorini.

Grašo je više puta boravio na zimovanju u našoj zemlji, a ovaj apartman je kupio da bi, kako kaže, pronašao mir u hladnim zimskim danima.

"Jahorinu vole svi jer je ona izvorište gostoljubivosti, pozitivne energije i dobre zabave za cijelu regiju. Zbog blizine joj gravitira dosta Dalmatinaca, ali i Zagrepčana, a tamo često vidim i drage prijatelje iz Slovenije, BiH i Srbije. Cijeli život skijam u zapadnoj Europi i apartman na Jahorini nisam kupio samo zbog skijanja već zato što je ona jamac mira i autentične zimske idile", kazao je Grašo, a prenosi Večernji list.

Dodao je da se za Jahorinu odlučio jer mu je ona blizu, bilo da stiže iz Zagreba ili Splita.

"Priroda je netaknuta, infrastruktura kvalitetna, tako da destinacija suštinski nudi isto što i skijališta diljem Europe samo uz više mira, a što je idealno za obiteljski odmor. U konačnici i Sarajevo mi je na 20 minuta vožnje, a u tom gradu uvijek se osjećam lijepo i dobrodošlo", naveo je.

Apartman se nalazi u sklopu kompleksa Monterra. Otkrio je da će mu komšija biti Tomaž Kavčić, cijenjeni slovenski kuhar.

"Tomaž i ja smo kumovi, a on će u sklopu Monterre svojim gastronomskim znanjem i iskustvom vođenja najzahtjevnijih kuhinja oplemeniti restoran čije otvaranje uskoro slijedi. Simbolično ćemo Tomaž i ja ujedno biti i kumovi restorana", istakao je.

Biznis.ba