Pauza

Novčani horoskop za decembar

Autor: Biznis.ba
Novčani horoskop za decembar

Uveliko smo ušli u sezonu Strijelca, koja nagovještava optimizam i pozitivnu energiju, a mi igramo još jedan zvjezdani rulet, tako da će zvijezde pojedinim znakovima biti naklonjenije za novac.

Nakon punog Mjeseca u Blizancima koji je bio 27. novembra, priveli smo kraju jedan dio životnog ciklusa i sada krećemo naprijed.

Veoma je važno da napomenemo da retrogradni Merkur kreće 13. decembra, što znači da sve pregovore, finasijske transakcije treba ostvarivati u prvoj polovini mjeseca, jer će u drugoj sve biti neizvjesnije.

Pogledajte kako su zvijezde vašem znaku naklonjene novac u decembru:

OVAN

Venera u Škorpiji donosi vam povoljan period za dobijanje sponzorstva ili rješavanje pitanja nasledstva. Prvi dio mjeseca je povoljniji, jer kada Merkur krene retrogradno od 13. decembra možete lako da dobijete lažna obećanja o visini zarade.

BIK

Iskoristite dane do 13. decembra, jer je Merkur vladajuća planeta vašeg novca, pa kada krene retrogradno, možete da budete u finansijskoj krizi do 4. januara 2024. godine. Dakle, drugi dio mjeseca nije dobar za ulaganja niti pozajmljivanje novca.

BLIZNACI

Vi ste jedan od znakova koji će biti potpuno sluđen u decembru jer vam ne prija sezona Strijelca, a Merkur kreće retrogradno. Najbolje je da ne pravite neke ishitrene finansijske poteze koji mogu da vam naškode u Novoj 2024. godini.

RAK

Do sredine mjeseca ćete se boriti da naplatite svoj dodatni rad na poslu, jer ćete biti zatrpani obavezama. Takođe, možete do sredine decembra da dobijete honorarni projekat koji će vam donijeti novac. Drugi dio mjeseca, kao i stalim znakovima, nije najsrećniji zbog retrogradnog Merkura. Ukoliko ste u braku, krajem decembra partner može da vam traži novac.

LAV

Merkur je valadajuća planeta vašeg polja finansija, tako da zbog njegovog retrogradnog kretanja možete od 13. decembra da očekujete kašnjene isplata. Novac će da kasni i to će vas pred Novu godinu veoma iritirati.

DJEVICA

Venera u Škorpiji donosi vam nove pregovore o novcu ili povećanju plate. Koristite period dok Merkur nije retrogradan da zaradite više para. Kraj mjeseca ćete imati više troškova oko stana.

VAGA

Venera u Škorpiji donosi vam zaradu, ne veliku, ali će tu biti i poklona tokom deembra koji će vam značiti. Bićete u prilici da kupujete vrijedne, moderne stvari kojima ćete se ponoviti. Mnoge osobe će vas iznenaditi vrednim poklonom.

ŠKORPIJA

Naglašeno drugo polje donosi vam stabilno finansijsko stanje tokom decembra. Imaćete i nove pregovore oko visini zarade od 15. decembra,  tako da ne treba da brinete.

STRIJELAC

Pred vama je uspješan mjesec u svakom pogledu, jer vam sezona vašeg znaka donosi sreću i lakoću realizacije planova. Ne treba da brinete o finansijama u narednom periodu. Od sredine decembra imate šanse da ostvarite veliku zaradu.

JARAC

Iako će možda u prvim danima decembra sve djelovati neizvjesno, sezona vašeg znaka donosi vam sreću i veću zaradu. Dakle, u drugom dijelu mjeseca očekuju vas veći priohodi. Imate takođe šanse da dobijete na igrama na sreću.

VODOLIJA

Sezona Strijelca vam prija, tako da ćete se decembru konačno finansijski oporaviti. Ne treba da brinete o novcu u toku decembra.

RIBE

Imaćete utisak već na samom početku mjeseca da morate da štedite, jer će biti neplaniranih, većih troškova. Takva situacija će se zadržati u prvom dijelu mjeseca, a onda će u sezonu Jarca doći da poboljšanja finansijskog stanja. Preko prijatelja ćete saznati da projekt koji će vam donijeti zaradu.

(Biznis.ba)