Walkie Talkie

Aplikacija koja će se svidjeti svima koji su voljeli komunicirati putem voki-tokija

Autor: Biznis.ba
Aplikacija koja će se svidjeti svima koji su voljeli komunicirati putem voki-tokija
Foto: Walkie Talkie

Voki-toki dobro je poznat ručni uređaj za jednostavno komunikaciju koje je i danas u profesionalnoj upotrebi, a u djetinjstvu su ga koristili i mnogi kako bi komunicirali sa svojim prijateljima.

Ovo je aplikacija koje nastoji emulirati voki-tokije i u tome, barem do određene razine, i uspijeva - piše Bug.hr.

Naime, nakon što se instalira potrebno je otvoriti korisnički račun (može se registrovati i sa brojem telefona) pri čemu se mora unijeti datum rođenja te odabrati nadimak koji može biti i automatski generisan.

Nakon toga se može uključiti i razgovore s drugim korisnicima širom svijeta tako da se pretražuju dostupne virtualne frekvencije (može ih se otvarati i sasvim slučajno) ili se može prebaciti na privatnu frekvenciju koju se onda može podijeliti s drugima kako bi se komuniciralo.

Osim toga, aplikacija nudi i mogućnost razmjene poruka, tu je i mogućnost dodavanja prijatelja kako bi se s njim kasnije lakše komuniciralo, zatim primjena raznovrsnih efekata kojima će se promijeniti glas te drugi detalji. Osnovna inačica aplikacije je besplatna, no tu je i pretplata za izdanje Plus koja stoji 32,90 eura godišnje.