U toku uvođenje

Još jedna sjajna opcija: WhatsApp korisnici će moći pinovati poruke u chatu

Autor: Biznis.ba
Još jedna sjajna opcija: WhatsApp korisnici će moći pinovati poruke u chatu
WhatsApp pinovanje poruka / Ilustracija

WhatsApp dodaje mogućnost da se poruka prikvači na vrh razgovora do 30 dana.

Meta tvrdi da značajka koja je nekim korisnicima već dostupna u Facebook Messenger aplikaciji, sada stiže i na WhatsApp, prenosi The Verge.

Riječ je o funkcionalnosti koja je većini korisnika već stigla. Na WhatsApp službenoj stranici stoje upute kako koristiti ovu značajku: Potrebno je držati prst na željenoj poruci – odabrati Prikvači i odlučiti se za vremenski period na koji će poruka stajati istaknuta, između 24 sata, 7 dana i 30 dana.

Prema WhatsAppu, prikvačene poruke korisnicima omogućavaju da istaknu važne poruke u pojedinačnim i grupnim razgovorima. Poruke se mogu prikvačiti u individualnim razgovorima, ali i u grupnim – gdje administratori odlučuju hoće li dopustiti svakom članu grupe da prikvači poruku ili će to moći samo oni.

Riječ je o značajci koja je osmišljena kako bi korisnicima uštedjela vrijeme omogućavajući im brzo pronalaženje važnih poruka. Moguće je prikvačiti sve vrste poruka, tekst, ankete, slike i emojije. Poruka se jednostavno može otkačiti pritiskom na nju – i odabirom opcije Otkvači.

Uvođenje ove opcije je u toku za sve korisnike.