Mobitel srednjega ranga

Nothingov model Phone (2a) osvanuo na fotografijama

Autor: Biznis.ba
Nothingov model Phone (2a) osvanuo na fotografijama
Nothing Phone (2a) / Ilustracija

Nothing se sprema predstaviti Phone (2a), mobitel srednjeg ranga kojeg će, prema neslužbeno objavljenim specifikacijama, pogoniti MediaTek Dimensity 7200 uparen s 8 GB RAM-a i do 256 GB interne memorije.

Radi se o najslabijem mobitelu u Nothingovom portfelju proizvoda čija bi početna inačica trebala koštati manje od 400 eura, piše Bug.hr.

Iako datum izlaska još nije službeno poznat, korisnik X-a Abhishek Yadav dočepao se novih informacija o Nothingovom nadolazećem mobitelu. Prema njegovim izvorima, mobitel će imati 6,7-inčni AMOLED zaslon Full HD+ rezolucije, Android 13, 50-megapikselni Samsungov GN9 i 50-megapikselni JN1 senzor sa stražnje strane te 32-megapikselni Sonyjev IMX615 s prednje.

Mobitel će se moći kupiti u crnoj i bijeloj boji na globalnom tržištu, a objavljene su i fotografije koje donekle prikazuju njegov dizajn. Uređaj na fotografijama ima zaštitnu maskicu, stoga dosta toga nije otkriveno, ali se, primjerice, može vidjeti dizajn sustava kamera koji je u odnosu na ostale Nothingove modele drugačiji.