potvrdili učešće

AS Holding je jedan od učesnika na Generalnom bh. sajmu ZEPS 2024.

Autor: Biznis.ba
AS Holding je jedan od učesnika na Generalnom bh. sajmu ZEPS 2024.
Foto: Fena

AS Holding potvrdio je učešće na Generalnom BH sajmu ZEPS 2024 nakon sastanka predsjednika Uprave AS Holdinga Rusmira Hrvića i menadžera Sajma Sanela Ibrića.

Kompanije AS Holdinga će sa svojim poznatim brendovima i prepoznatljivim štandom "bosanske kuće" zauzeti centralnu poziciju na Sajmu, i time obogatiti ne samo ponudu već i doprinijeti vizualnom identitetu ZEPS-a, najavili su organizatori.

Ibrić je naveo da je AS Holding lider bh. prehrambene industrije i jedan od najvećih poslovnih sistema.

- Ovo je izvanredna vijest, i ovom prilikom želimo zahvaliti Upravi AS Holdinga. Predsjednik Uprave ove velike kompanije Rusmir Hrvić je i ovaj put pokazao koliko podržava domaću privredu, i domaće brendove, među koje spada i sam ZEPS. Raduje nas što će brendovi poput Zlatne džezve, Oaza vode, Tuzlanske soli, Maze, Topsa, Bosanskog lokuma, itd., plijeniti pažnju posjetitelja. Tu je i nezaboravna Džinovska džezva koja ove godine obilježava 20 godina obaranja Ginisovog rekorda - rekao je Ibrić.

Generalni BH sajam ZEPS 2024 privredni je događaj godine. Sajam će biti održan od 1. do 5. oktobra na Kamberovića polju u Zenici, prenosi Fena.

Ukupni sajamski prostor ove godine je 20.000 m2. ZEPS kao najveći sajam međunarodnog karaktera u Bosni i Hercegovini već treću deceniju privlači značajan broj domaćih i kompanija, sa omjerom učešća 55 posto domaćih naspram 45 posto stranih izlagača.

Do sada je Sajam okupio više od 12.000 različitih izlagača, uz impresivnu posjećenost od blizu 1,5 miliona posjetitelja, čime je potvrđen njegov status ključnog privrednog događaja u Bosni i Hercegovini.