1. novembra

Banjaluka: Uskoro konferencija mladih preduzetnika

Autor: Biznis.ba
Banjaluka: Uskoro konferencija mladih preduzetnika
Nova lica preduzetnika

Gradska razvojna agencija Banjaluka - CIDEA ove godine po drugi put organizuje Konferenciju mladih preduzetnika, pod nazivom "Nova lica preduzetnika: Mladost i zrelost na putu do uspjeha".

Konferencija se organizuje, kako kažu organizatori, s ciljem da mladi i budući preduzetnici kroz razgovor sa panelistima steknu motivaciju i potrebne informacije kako da svoje poslovne ideje sprovedu u djelo, kao i da se kroz kreiranje neophodnih mjera podrške za razvoj ovog, veoma važnog, dijela naše privrede stvori bolji ambijent za poslovanje samostalnih preduzetnika.

"Bilo da razmišljate o pokretanju sopstvenog biznisa ili ste već pokrenuli biznis, pozivamo vas da prisustvujete razgovoru sa panelistima, da čujete njihova iskustva, da vidite kroz koje izazove su prošli, kao i da čujete njihove priče", istakli su oni.

Konferencija se organizuje 1. novembra u sali 5 "Cinestara" u TC "Delta Planet".

"Uz konferenciju se organizuje i izložba proizvoda mladih preduzetnika sa područja grada Banjaluka u holu tržnog centra ispred prodavnice H&M", naveli su oni, te dodali da konferencija traje od devet do 15.00 sati.