BiH

BiH, Srbija i Crna Gora na Forbesovoj listi najisplativijih turističkih destinacija

Autor: Biznis.ba
BiH, Srbija i Crna Gora na Forbesovoj listi najisplativijih turističkih destinacija
"Svi misle da je putovanje po Evropi skupo no ja ne dijelim to mišljenje. Ukoliko želite iskusiti Evropu, a ne potrošiti mnogo novca preporučujem da istražite zemlje Balkana. Hrvatska je najpopularnija balkanska destinacija, ali je i skupa pa preporučujem da je preskočite. Umjesto toga idite u Herceg Novi, gradić u Crnoj Gori iz kojeg ćete lako preći granicu i doći u Bosnu i Hercegovinu", napisala je Kach Howe, jedna od autorica teksta.

Kach Howe u Crnoj Gori

Kach Howe u Crnoj Gori

Kach Howe je ispričala kako je u Crnoj Gori provela pet dana koji su bili ispunjeni zabavnim aktivnostima koje uključuju paragliding i ronjenje.

"Najbolji dio od svega je to što su ove aktivnosti ovdje mnogo jeftinije nego u drugim evropskim gradovima", pojasnila je.

Blogerka Asdghik Melkonian, koju na Instagramu prati 114 hiljada ljudi, preporučila je Srbiju ističući da njeni gradovi imaju nevjerovatnu energiju zbog koje ćete poželjeti ostati koji dan duže.

Asdghik Melkonian u Užicama, Srbija

Asdghik Melkonian u Užicama, Srbija

"U Beogradu se svakog sata nešto događa. Ulice su prepune nevjerovatnih restorana, preslatko uređenih kafića, kafana i klubova. Prijateljski raspoloženi lokalci uvijek su u pokretu, a na teresama kafića u svako doba dana naći ćete ljude svih generacija. Noćni život Beograda je jedinstven, a zabava traje do ranih jutarnjih sati", napisala je Asdghik Melkonian.

Na Forbesovoj listi najisplativijih zemalja nalaze se Južna Afrika, Filipini, Rumunija, Meksiko, Indija, Mađarska, Argentina, Mongolija, Zanzibar, Armenija, Malezija, Rusija, Tajvan te američke države Havaji i Teksas, prenosi Klix.

Biznis.ba