Od 22. do 24. augusta

Bosnia Property Show 2024: Predstavljanje brenda Wool Carpet i kompleksa Marassi Al Bahrain

Autor: Biznis.ba
Bosnia Property Show 2024: Predstavljanje brenda Wool Carpet i kompleksa Marassi Al Bahrain
Bosnia Property Show

Bosnia Property Show, jedan od najprestižnijih događaja u oblasti nekretnina, održat će se u Sarajevu ispred Aria Centra od 22. do 24. augusta ove godine. 

Pored mnogobrojnih izlagača, posjetioci će imati priliku saznati više o Wool Carpet i BHC Real Estate.

WOOL CARPET je BiH brend sa sjedištem u Sarajevu.

Poslujemo 30 godina, a naše iskustvo čini posebnim ručno taftovanje tepiha. Na inovativan način izrađujemo tradicilno kvalitetne vunene tepihe. Naši proizvodi su "eko frendly". Vuna je prirodni materijal i bezbjedna je za ljudsko zdravlje.

Poštovanje prema vuni kao prirodnom materijalu i kulturi ove tradicionalne vještine ogleda se u ekološkom pristupu svakom koraku proizvodnje – od odabira najkvalitetnije vune do unikatne ručne izrade finalnih proizvoda, čime svaki tepih postaje jedinstven.

Daleko od masovne proizvodnje, WOOL CARPET posvećuje pažnju personalizovanju usluga za klijente koji cijene vrhunske proizvode s pričom o kulturnom naslijeđu. Ovim pristupom svaki tepih postaje umjetničko djelo koje odražava dušu tradicije, stvarajući jedinstven ugođaj u prostoru. Ispred Arije dužimo se sa vama, odgovaramo na Vaša pitanja kako odabrati pravi tepih za Vaš životni prostor te kako čistiti i održavati vunene tepihe. Dođite 22,23,i 24 augusta za odabir tepiha po Vašoj mjeri.

BHC Real Estate predstavlja projekat MARASSI AL BAHRAIN

Prekrasni kompleks Marassi Al Bahrain će biti predstavljen na sajmu nekretnina. To je kompleks koji se prostire na 875.000 kvadratnih metara, a koncipiran je po najvišim standardima urbanog razvoja u Kraljevini Bahrein. Sa svojom odličnom lokacijom u Diyar Al Muharraqu, u blizini glavnih autoputeva i u neposrednoj blizini centralne poslovne četvrti Kraljevine Bahrain. Marassi Al Bahrain je dizajniran da objedinjuje i odražava kvalitete jednostavnosti i svrhe.

Živjeti u Marassi Al Bahrainu znači biti dio aktivne i dinamične zajednice koja uživa u prednostima života na obali mora. To također podrazumijeva i uživanje u najljepšem pogledu u Kraljevstvu. Okružen raskošnim bijelim pješčanim plažama, prostranim šetalištem ukrašenim ljupkim restoranima i kafićima, te hotelima s 5 zvjezdica. Građevine su lijepo dizajnirane i umjerene visine. Stambene jedninice su luksuzne, okružene mirnim zelenim parkovima i šetnicama.

Zasigurno Marassi Al Bahrain će postati poznata destinacija za kupovinu i zabavu.

Marassi Al Bahrain je idealno mjesto za vas i vašu porodicu. Dobrodošli na ostrvo na kojem ćete moći uživati u zabavi i sportovima, eleganciji i miru privatnosti. Dođite na sajam da Vam približimo ovaj novitet na tržištu nekretnina. Sve dane sajma samo tu za Vas ispred Aria tržnog centra.

(Promo)