BiH

Brend strategija i biznis modeli u fokusu 5. Sarajevo Marketing Summita

Autor: Biznis.ba
Brend strategija i biznis modeli u fokusu 5. Sarajevo Marketing Summita

Predstavnici kompanija New Frontier Group, Panvita i Atlantic Grupa bit će govornici na 5. Sarajevo Marketing Summitu, koji će biti održan 8. novembra u Sarajevu (hotel Hills).

Govornici ovogodišnje konferencije predstavit će glavne trendove i iskustva iz cijeloga svijeta i učesnicima pokazati kako biti dio (r)evolucije u marketingu.

Ovogodišnji Sarajevo Marketing Summit pokazat će koji marketinški koncepti se danas uspješno koriste u regiji i svijetu, a njegovi učesnici će imati priliku da se upoznaju s promijenjenim marketingom.

Direktori marketinga imaju izuzetnu priliku da se upoznaju s načinima na koje prošireni digitalni ekosistem može da pomogne u procesu poboljšanja poslovanja, targetiranja klijenata i prepoznavanja njihovih potreba, kao i o procesu kreiranja novih portfolija.

Kako sve to ostvariti, učesnicima će kazati Branislav Vujović, predsjednik i osnivač New Frontier Group koji će svojom prezentacijom otvoriti peti Sarajevo Marketing Summit.

Istovremeno, Toni Balažič iz CEO Panvita učesnicima će pokazati koji su to uspješni marketinški koncepti, a kako marketing (r)evolucija izgleda u praksi objasnit će Aleksandra Kregar iz kompanije Atlantic Grupa.

Nizu odličnih prezentacija i vrhunskih govornika koji će se fokusirati na to da prisutnima pomognu u prevazilaženju marketing i biznis izazova kako bi ostavili što bolji utjecaj na poslu, pridružit će se i govornici i iz mnogih drugih kompanija kao što su: UNIQA International, One Suite Hotel, Sberbank BiH, NIS Gazprom Neft, Dogs Trust, Klix.ba, SportSport.ba, Hurra Studios i TENZING.

Glavni fokus Summita je digitalno iskustvo, brend strategija, biznis modeli, kako bi učesnici otkrili prave ideje za unapređivanje svog poslovanja.

Za više informacija o učesnicima, programu i govornicima Sarajevo Marketing Summita posjetite www.marketing-summit.ba ili Facebook i Instagram stranice Summita.

Biznis.ba / FENA