Panel diskusija

Business Studio Bihać otvara svoja vrata uz temu: Kako pronaći i zadržati top zaposlenike

Autor: Biznis.ba
Business Studio Bihać otvara svoja vrata uz temu: Kako pronaći i zadržati top zaposlenike
Foto: Business Studio Bihać

U utorak, 27. augusta, Business Studio Bihać po prvi put otvara svoja vrata uz panel diskusiju na jednu od najaktuelnijih tema - Kako pronaći i zadržati top zaposlenike.

Ako ste poduzetnik/ca, ovo je jedinstvena prilika da iz prve ruke čujete kako najuspješniji rješavaju izazove u zapošljavanju i upravljanju zaposlenicima. Otkrit ćete koji su novi trendovi u upravljanju ljudskim resursima, te kako ih možete primijeniti u vlastitom poslovanju.

Ako ste zaposlenik, ovo je sjajna prilika da steknete nove uvide o tome kako funkcionira upravljanje ljudskim resursima u najboljim kompanijama. Dobićete uvid u to što možete očekivati u pogledu napretka i prelaska na rad u vrhunskim kompanijama. Također, za one koji trenutno traže posao ili razmišljaju o promjeni radnog mjesta, panel će pružiti dragocjene informacije o tome šta se traži među najboljima.

Panel diskusiju će voditi Amir i Ajla Mulalić, poduzetnici i edukatori iz Invision Consultinga, koji će svojim iskustvom i znanjem doprinijeti uspješnosti ovog događaja.

Business Studio Bihać nalazi se u ulici Bosanska 4, u zgradi Gradske Uprave Bihać.