BiH

Druga konferencija Business Forum Livno 3. augusta

Autor: Biznis.ba
Druga konferencija Business Forum Livno 3. augusta

Druga konferencija Business Forum Livno 2019. održat će se 3. kolovoza u Narodnom sveučilištu u tom gradu, a započet će mini sajmom stratupa prve generacije poslovnog inkubatora Linnovate Tehnološkog parka.

Na samoj konferenciji bit će predstavljen rad poslovnog inkubatora Tehnološkog parka gdje će startupi kroz panel diskusiju prenijeti svoja iskustva i savjete svim zainteresiranim za pokretanje vlastitog poduzeća.

Prvi u nizu predviđenih panela bit će panel o poljoprivredi na temu "Potencijali i investicije za poljoprivrednu proizvodnju i preradu u HBŽ-u" što je, navode organizatori, izvrsna prilika svim poljoprivrednicima i prerađivačima za razgovor o izazovima i izvoznim prilikama u ovome sektoru.

Kroz naredni panel o turizmu "Brendiranje i turistički potencijal HBŽ-a", uz zanimljive goste, cilj je animirati sve zainteresirane na aktivno bavljenje tom gospodarskom granom.

Završni panel "Razvoj lokalne suradnje" bazirat će se na potrebu uspostave partnerstva kako bi se na razini Hercegbosanske županije učinili neophodni koraci ka razvoju.

Sudionici konferencije će na ovaj način saznati kako i oni mogu doprinijeti razvoju županije.

Uz mnoge zanimljive goste, organizatori su najavili i dolazak hrvatskog izbornika Zlatka Dalića i suosnivača Tehnološkog parka Mate Rimaca.

Organizator konferencije je Linnovate Tehnološki Park u partnerstvu s Asocijacijom za regionalni razvoj REDAH i Ministarstvom gospodarstva Hercegbosanske županije.

Biznis.ba / FENA