BiH

Dva Zlatna BAM-a za Raiffeisen banku

Autor: Biznis.ba
Dva Zlatna BAM-a za Raiffeisen banku

Tokom dodjele nagrada Zlatni BAM Raiffeisen banci je uručeno priznanje za najveći dionički kapital za 2017. godinu, a pored toga banka je i dobitnik priznanja Zlatni BAM za najbolji IT tim godine.

- Ova priznanja su za nas izuzetno značajna s obzirom na to da predstavljaju potvrdu uspješnosti naše poslovne strategije u skladu s kojom našim klijentima nastojimo ponuditi rješenja koja odgovaraju njihovim potrebama. Digitalna transformacija nije zaobišla ni bankarsku industriju te stoga radimo na prilagođavanju naših usluga kako bismo klijentima ponudili savremena rješenja koja će njihovo poslovanje s bankom učiniti jednostavnijim. Zadovoljstvo mi je istaći dvije usluge u okviru naše inovativne ponude, a riječ je o Raiffeisen bankarstvu na Viberu, te Raiffeisen mobilnom plaćanju m-plati - izjavila je Maida Zahirović-Salom, članica Uprave za IT i Operacije Raiffeisen banke.

Zlatni BAM je godišnje priznanje koje Finansijsko poslovni magazin Banke&Biznis u BiH dodjeljuje najuspješniim bankama u Bosni i Hercegovini od 2003. godine, a Raiffeisen banka je višestruki dobitnik. Tokom ovogodišnje manifestacije tradicionalno su uručene nagrade u sedam kategorija, a novina je dodjela posebnih priznanja, saopćeno je iz Raiffeisen banke.

Biznis.ba