BiH

„King Partner Days 2018“ – Tradicionalni poslovni susreti IT stručnjaka

Autor: Biznis.ba
„King Partner Days 2018“ – Tradicionalni poslovni susreti IT stručnjaka

Kompanija King doo organizovala je danas u Tesliću, osmu po redu, IT konferenciju „King Partner Days 2018“ s ciljem prezentacije najnovijih trendova u oblasti informacionih i komunikacijskih tehnologija.

Konferencija je okupila više od 200 učesnika, predstavnika partnera kompanije „King“.

- Osmu godinu zaredom organizujemo ovu konferenciju i nastojimo okupiti najuspješnije kompanije iz IT industrije. Drago mi je da smo se u proteklih sedam godina uspjeli nametnuti kao jedan od najvećih skupova ovog tipa u regionu, te da je interes za učešće na konferenciji iz godine u godinu sve veći. Sve to potvrđuje međusobno povjerenje nas i naših poslovnih partnera, kako kupaca i klijenata, tako i dobavljača - kazao je Velimir Nešković, direktor i vlasnik kompanije „King“ u pozdravnom obraćanju učesnicima konferencije.

Priliku da predstave svoje novitete ove godine su imali velike svjetske kompanije i brendovi kao što su: HP, Canon, Microsoft, Kaspersky, D-Link, Tesla, Vertiv, GoPro i DJI.

Preduzeće King doo je osnovao dipl.ing.el. Velimir Nešković prije 22 godinu u Doboju. Ovo preduzeće se bavi informacionim tehnologijama i kompjuterskim inženjeringom. Preduzeće danas ima 22 stalno zaposlena radnika i ostvaruje značajan rezultate i prihod u oblasti kojom se bavi.

Cilj Konferencije ’’KING Partner Days’’ je da se učesnici upoznaju sa najnovijim trendovima na polju informacionih tehnologija, te da im se pruže neophodne informacije iz ove oblasti.

Biznis.ba / FENA