BiH

Linnovate poziva mlade tvrtke da prijave poslovne ideje

Autor: Biznis.ba
Linnovate poziva mlade tvrtke da prijave poslovne ideje

Tehnološki park Linnovate iz Livna uputio je poziv svim inovativnim i poduzetnički orijentiranim osobama, kao i postojećim mladim tvrtkama da prijave svoje poslovne ideje za mjesto u poslovnom inkubatoru.

Glavni fokus za inkubator su inovativne ideje bazirane na znanju i stvaranju nove vrijednosti, te želja da se u sklopu inkubatora izraste u ozbiljnu tvrtku koja svoje poslovanje zasniva na primjeni novih tehnologija. Također, u inkubator se mogu prijaviti i postojeće firme, obrti i obiteljska gospodarstva, ne starija od tri godine, koji žele unaprijediti svoje poslovanje.

Tehnološki park Linnovate osnovan je u svrhu poticanja unaprjeđenja ekonomije Hercegbosanske županije, koje će dalje pridonijeti gospodarskom razvoju kroz tehnološki napredna poslovanja, visokokvalitetnu i motiviranu radnu snagu.

Svrha poslovnog inkubatora je pružanje profesionalne poslovne usluge tvrtkama s naglaskom na razvoju i primjeni znanja i tehnologije.

Budućim svojim partnerima u poslovnom inkubatoru također će pomagati u razvijanju poslovnih ideja i stvaranju novih poslova kroz omogućavanje okruženja za razvijanje posla, pristupima mentorstvu i investitorima, kao i pružanje podrške u marketinškim aktivnostima i unaprijeđenu prodaje.

Za kandidate i poduzeća koja su već razvila svoje ideje, ali ih žele unaprijediti, inkubator nudi uređen uredski prostor, poslovno savjetovanje, određenu financijsku podršku, usluge treninga i sale za sastanke u razdoblju do 36 mjeseci pod subvencioniranim uvjetima.

Inače, Tehnološki park Linnovate otvoren je prije mjesec dana. Osnivači su uspješne poslovne osobe porijeklom iz Livna, među kojima i vlasnik kompanije Rimac Automobili Mate Rimac, kao i Marin Jozić, osnivač softverske tvrtke Cox 4.

Biznis.ba / FENA