Adriatic Elegance

Marina Residence Neum: Apartman sa terasom već od 180.000 KM

Autor: Biznis.ba
EOS Matrix Nekretnine

Apartmani u srcu jedinog bh.grada na Jadranskom moru.

EOS MATRIX Nekretnine s ponosom predstavljaju apartmane u kompleksu Marina Residence, koji se nalaze u Neumu u prvom i drugom redu apartmana i udaljen je samo 50 metara od plaže.

Iz naše ponude izdvajamo apartman od 52 m2 (39 m2 + terasa 13 m2) čija cijena iznosi 180.000 KM i poslovni prostor u prvom redu do mora od 643 m2 (350 m2 + terasa 293 m2) koji je idealan za različite poslovne aktivnosti.   

Investiranjem u Marina Residence ne samo da osiguravate svoj novi dom za odmor, već i pametno ulažete u nekretninu koja će s vremenom povećavati svoju vrijednost.

Trenutno su u ponudi:

- 22 stambene jedinice po odličnim cijenama, a u rasponu od 42 m2 do 53 m2;

- 49 parking mjesta i

- 4 ostave.

Dodatne informacije o dostupnosti apartmana, parking mjesta i ostava možete dobiti putem broja  +387 63 011 965 (Mob/Viber/WhatsApp) i na web prezentaciji https://marinaresidence.ba

Idealna Lokacija

Neum je poznat po svojoj blagoj klimi, kristalno čistom moru i predivnim plažama. Marina Residence Neum smještena je na idealnoj lokaciji, u neposrednoj blizini restorana, kafića, trgovina i kulturnih atrakcija. Ovo je savršeno mjesto za one koji žele uživati u mirnom životu uz obalu, a istovremeno biti blizu svih urbanih pogodnosti.

EOS MATRIX Nekretnine

Inače, EOS MATRIX Nekretnine uspješno posluje od 2021. godine u Bosni i Hercegovini nudeći besprijekorno i personalizirano iskustvo koje nadmašuje transakcije - radi se o pretvaranju snova u stvarnost. Bilo da ste iskusni investitor ili prvi put kupujete nekretninu, EOS MATRIX Nekretnine su tu da pretvore vaše želje u stvarnost. Otkrijte svijet mogućnosti, podržan od strane tima posvećenog vašem uspjehu.