BiH

Miralem Pjanić postao ambasador Raiffeisen brenda

Autor: Biznis.ba

Bh. fudbalski reprezentativac Miralem Pjanić i predsjednik Uprave Raiffeisen banke u BiH Karlheinz Dobnigg potpisali su danas u Sarajevu trogodišnji ugovor o sponzorstvu.

Dobnigg je tom prilikom izjavio da Pjanić kao njihov budući ambasador predstavlja sve one vrijednosti za koje se i Raiffeisen zalaže, te da je njegov odabir bio logičan za njih.

- Pjanić je svoju svjetski uspješnu karijeru gradio korak po korak na osnovu svog truda, rada, zalaganja i talenta, te iza sebe ima inspirativni put i kulturne vrijednosti koje se poklapaju s principima kojima se rukovodima u našem poslovanju - rekao je Dobnigg.

Pjanić je istakao da je veoma sretan zbog uspostavljanja saradnje s jednim od najvećih brendova u BiH.

- Čast mi je sarađivati s kompanijom koja ostvaruje odlične poslovne rezultate i koja je veoma aktivna na polju društvene odgovornosti - naveo je Pjanić.

Direktorica Marketinga i korporativnih komunikacija i upravljanja održivošću u Raiffeisen banci Belma Hadžiomerović naglasila je da će saradnja s Miralemom Pjanićem doprinijeti još većoj vidljivosti Raiffeisen brenda i dodatno približiti njihove usluge klijentima.

(FENA)