BiH

Općina Tomislavgrad sufinancira dodjelu plastenika

Autor: Biznis.ba
Općina Tomislavgrad sufinancira dodjelu plastenika

U okviru projekta "Ekonomsko osnaživanje socijalno i materijalno ugroženih osoba i mladih osoba kroz proizvodnju povrća u plastenicima" Općine Tomislavgrad u 2018. godini, općinski načelnik raspisao je javni poziv za dodjelu plastenika od 100 m2 s dodatnom opremom.

Općina Tomislavgrad raspisala je natječaj temeljem sporazuma zaključenog s humanitarnom organizacijom „MAID“ kojim su osigurana donatorska sredstva, a prema kojem će ta humanitarna organizacija obezbijediti 40 posto sredstava, općina Tomislavgrad, također, 40 posto, dok je vlastito sudjelovanje korisnika 20 posto, u cilju razvoja plasteničke proizvodnje na području tomislavgradske općine.

Poziv ostaje otvoren do 31. kolovoza ove godine do 15 sati, a pravo sudjelovanja u projektu imaju socijalno i materijalno ugrožene osobe i mlade osobe s područja općine Tomislavgrad, dok je nositelj aktivnosti vezanih za realizaciju projekta Služba za planiranje razvoja i investicije općine Tomislavgrad.

Općina od budućeg partnera očekuje da će sufinancirati 20 posto od nabavne cijene plastenika s pratećom opremom (490,00 maraka) te da će nazočiti edukaciji iz oblasti plasteničke proizvodnje u trajanju od dva dana.

Biznis.ba / FENA